koko.sanka
Fanka BB :)
Heja 
Melduję, że ja też już po drugiej becie
Melduję, że ja też już po drugiej becie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ok, dziękiSpokojnie to też na pewno jest normalne lada chwila może ci się robić słabo albo w głowie kręcić. Oczywiście lekarza zapytaj może da ci jakieś dodatkowe witaminy.
dobrze wiedzieć że nie jestem w tym samaTak wczoraj na spacerze co chwilę musiałam robić przerwy więc się czołgaliśmy 2 godziny kilometr ja i mój stary pies![]()
Jak sprawdzić czy ma się ten pakiet do luxmedu?Prowadzenie ciąży mam w pakiecie. Dlaczego mam płacić na każdą wizytę 350 zł i biegać do Luxmedu ze skierowaniem na badania. Owszem cenię swoją lekarkę od niepłodności, ale właśnie tym się zajmuje, a nie prowadzeniem ciąży
Dziś też zadzwoniłam do przychodni na NFZ i termin jest za 2 tygodnie więc wolę te pieniądze spożytkować na wyprawkę.
Zabierają nam w chuuj pieniędzy z wypłaty na składki więc ja mam zamiar korzystać do oporu![]()
Mi pracodawca udostępnił co jest w pakiecie, ale na infolinii albo na recepcji też powinni moc sprawdzićJak sprawdzić czy ma się ten pakiet do luxmedu?
Heja
Melduję, że ja też już po drugiej becie![]()
Przynajmniej jesteś przygotowana, a ja mam tylko skarpeto butyDzisiaj sprzątałam pokój u rodziców i natknęłam się na najmniejsze ubranka Olgusia które miałam wziąć do domu żeby spakować do kartonu z za małymi rzeczami. Jak to nie jest dobry znak to ja już nie wiem co to jest![]()