Dulce123
Fanka BB :)
Niby nic, no ale jakiś mam w sobie wewnętrzny strachA coś się dzieje ?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby nic, no ale jakiś mam w sobie wewnętrzny strachA coś się dzieje ?
Za 1,5tygodnia, na razie nie ma wolnych terminów jakby się coś trafiło to pewnie zamienięA w którym tc ta wizyta 20.09 wypada? Jeśli masz się stresować teraz 2 tygodnie to może rzeczywiście warto pójść wcześniej, jeśli ciebie to uspokoi.
Chujowo.Jak się czujecie?
Nowe ? Dziś robiłaś ? Progesteron trochę urósł i beta dość mocno bo coś koło 700 było wczoraj ?1313 beta
13,2 progesteron
Tak. Dziś mniej więcej 24 h minęło.Nowe ? Dziś robiłaś ? Progesteron trochę urósł i beta dość mocno bo coś koło 700 było wczoraj ?
A takie duże przyrosty bety są w cp ?Tak. Dziś mniej więcej 24 h minęło.
Boje się cp![]()
Ejjjj, jest OK. Idź do lekarza zobaczyć czy jest pęcherzyk, jeśli tak to luteina lub duphaston1313 beta
13,2 progesteron
Ni właśnie nie wiem jaki przyrost był pomiędzy sobota a piatkiem. W sensie czy w któreś 48 nie był słabszy skoro teraz tak skoczyła a w ciągu tygodnia nie bardzo były to duże przyrosty.A takie duże przyrosty bety są w cp ?
Hm podobno czasem może tak skokowo, a to samo lab ?Ni właśnie nie wiem jaki przyrost był pomiędzy sobota a piatkiem. W sensie czy w któreś 48 nie był słabszy skoro teraz tak skoczyła a w ciągu tygodnia nie bardzo były to duże przyrosty.