Aleksandra96
Zaangażowana w BB
A widzisz czyli nie jestem sama bo już myślałam że wymyślam czego to ja bym nie chciała na tych badanichJa rodziłam 3 lata temu w Niemczech. Moka gin też nie robiła takich połówkowych, jak w Pl robią.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A widzisz czyli nie jestem sama bo już myślałam że wymyślam czego to ja bym nie chciała na tych badanichJa rodziłam 3 lata temu w Niemczech. Moka gin też nie robiła takich połówkowych, jak w Pl robią.
Teraz jestem u polskiego lekarza może dlatego.A widzisz czyli nie jestem sama bo już myślałam że wymyślam czego to ja bym nie chciała na tych badanicha w Polsce nawet nie musiałam mówić i wszystko mi sprawdzili
![]()
Też jestem u PolakaTeraz jestem u polskiego lekarza może dlatego.
Wcześniejszy ginekolog Niemiec był okropny .. na początku ciąży aż mnie do łez doprowadzał![]()
To zależy od szpitala. W mojej miejscowości są 2 szpitale. Jedna duża klinika to ram można iść bez zapisu. Zaczyna się akcja porodowa to możesz tam pojechać. I drugi szpital gdzie trzeba sie zgłosić około 32/34 tygodniaJeszcze mam takie pytanie, musze iść do szpitala w którym chce rodzic i ich o tym powiadomić? Jak to wyglada?
Ooo.. czyli z tymi lekarzami różnie bywaTeż jestem u Polakaz jakiego landu jesteś?
![]()
Ooo u mnie jest jeden szpital chyba po prostu tam przedzwonię i się zapytam bo ogólnie myślałam o porodzie w wannie, wiec chyba musze ją „zarezerwować”To zależy od szpitala. W mojej miejscowości są 2 szpitale. Jedna duża klinika to ram można iść bez zapisu. Zaczyna się akcja porodowa to możesz tam pojechać. I drugi szpital gdzie trzeba sie zgłosić około 32/34 tygodnia![]()
A to ja w hessenOoo.. czyli z tymi lekarzami różnie bywaja jestem z Niedersachsen a ty?
Ja dokładnie z Lüneburga to jakieś 130 kmA to ja w hessenmój to taki starej daty to nie ogarnia niektórych spraw
a co do szpitala to fakt lepiej przedzwonić i się zapytać
![]()