I właśnie tak zrobię choć brzuch to mnie boli jak na okres ale go brak jak naraziePoczekaj poczekaj, szkoda kasy. Jak okres nie przyjdzie za dwa - trzy dni to powtórzysz sikańca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I właśnie tak zrobię choć brzuch to mnie boli jak na okres ale go brak jak naraziePoczekaj poczekaj, szkoda kasy. Jak okres nie przyjdzie za dwa - trzy dni to powtórzysz sikańca.
No i?Nawet już mi aplikacja Mój Kalendarzyk przypomina że okres mi się spóźnia dwa dni
Wiesz, ze te testy, co wykrywają ciązę wcześniej to pic na wodę?Zrobiłam dziś rano test z Action taki co niby wykrywa ciążę wcześniej i dalej
Okis dziękuję Ci bardzo no jak narazie dalej niema piersi bolą,brzuch na dole też a okresu brak poszłabym tak 10 dni po na betę hcg ale mam zmiany na rano w pracy i lilaWiesz, ze te testy, co wykrywają ciązę wcześniej to pic na wodę?
Generalnie tak, jeżeli owulację mialaś w terminie, a seks byl tydzień później (czyli tydzień przed terminem miesiączki), to w ciąży nie jestes. Jeżeli owulacja się przesunęla do przodu i przypadkiem zazębia się z terminem seksu, no to juz różnie może być, natomiast ja robiłabym test 14 dni po stosunku. Wcześniej średnio jest sens. Więc poczekaj tydzień i jak się okres nie pojawi to wtedy najlepiej beta, a nie plastik.
A to, co Ci mówi aplikacja to tez pic na wodę, bo aplikacja nie wie, kiedy faktycznie miałas owulację. Na ten moment ciąży nie ma, okres moze spóźniać się z wielu powodów, np. ze stresu.
W sumie tak ale się denerwuje coraz bardziej na betę z krwi w tym tygodniu niemam jak iśćAle 2 dni spóźnienia to żadne spóźnienie.
Idź ne betę.Dalej test wychodzi negatywny ale wczoraj znalazłam takie coś slyszalyscie o takich testach ?