• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂🍂🍁Październikowe kreski🍁🍂🍂- aby kolorowe na drzewach liście zwiastowały Nam ciąże - OCZYWIŚCIE 😍😍

reklama
Gwen89 aaaa gratuluję 😁 piękna kreska
Ja dziś teoretycznie jestem 9dpo ale praktycznie to 8-8,5dpo. Oczywiście zrobiłam test, nie wytrzymalam do jutra 😂 Niestety biało ale ma prawo jeszcze nic nie wyjść. W sumie to nawet jutro wyjść nie musi ale testować już będę do 11dpo🤪
I ja właśnie przez te wczesne testowanie zwątpiłam 13 dpo nawet nie było cieni cienia 🙈 to już czekałam totalnie nie wierząc ze coś tam zaskoczyło. Ale jak tu nie testować? 🤣

Kurczę dziewczyny, ja to ogólnie już tak nie ufam swojemu ciału. Jeszcze wcześniej to mega przeżywałam każdy objaw, śluz, tu ukłucie, tam ciągniecie, trądzik, liczyłam te dni, mierzylam temp a po tych długich miesiącach poduchy to jakos straciłam motywacje do tych wszystkich obliczeń… mam nadzieje ze zaglądając do Was częściej wroci mi ten entuzjazm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry