Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moje dzieci mają 5 i 7 lat więc ceny od tamtej pory mogły spaść. Ale tak, na pewno chodziło o pappa.Na pewno piszesz o teście pappa? Kosztuje u Ciebie 2 tys?
Ja za pappa z usg płaciłam chyba 550 3 lata temu. Teraz ceny podskoczyły, ale chyba nie aż takchyba, że mieszkasz za granicą?
![]()
Dostajesz ode mnie bana na internet ! Masz tylko dostęp do babyboom! Zakaz googlowania! Bo Cię aresztuje!Dobra, kasuje google, sprawdziłam sobie co znaczy wysoki poziom bety w ciąży i wyszedł mi zespół Downa, ***** mać na cholerę ja to w ogóle wpisywałam... W dodatku mój poziom jest w normie, jedynie lekko powyżej średniej, ale teraz już się będę stresować.
Mi dzis lekarz tez wspominal o tym, ze trzeba bedzie zrobic, chyba w 12 tygodniu, ale ja mam 36 lat, wiec wiek jest juz wskazaniem.Nie wiem czy ważny. Jego się robi jeśli są jakieś wskazania. Bez podstaw nikt go raczej nie robi, bo to niepotrzebny stres![]()
No to jestem w szokuMoje dzieci mają 5 i 7 lat więc ceny od tamtej pory mogły spaść. Ale tak, na pewno chodziło o pappa.
będzie dobrze. MusiU mnie też już było widać. Ale mimo wszystko się stresuje. Zbliża się tydzień w którym serduszko się zatrzymało w poprzedniej ciaży ..
Trzymam bardzo, bardzo kciukiU mnie też już było widać. Ale mimo wszystko się stresuje. Zbliża się tydzień w którym serduszko się zatrzymało w poprzedniej ciaży ..
Ja w III ciąży miałam usg prenatalne i doktor(nie mój prowadzący tylko z kliniki) powiedział że jeżeli obraz wychodzi ok i nie ma żadnych obciążeń to nie ma potrzeby żeby robić test. To było 7 lat temu więc może wytyczne zmieniły się. A może też warto pomyśleć kiedy rzeczywiście trzeba a kiedy chodzi tylko o naciągnięcie na kase(nie twierdzę że tak jest w tym przypadku).No właśnie tak samo mi powiedział lekarz. Ze samo USG nic mi nie da , że trzeba zrobić test test. Tylko dziwię się , że w poprzedniej ciaży zrobili samo USG i nikt nie mówił o zrobieniu testu :/
Dokładnie tak miałam w pierwszej ciąży. Przy łóżku herbatniki, bo jak nie zjadłam to strasznie mnie męczyło. Teraz jeszcze mam spokój.A nie macie tak że jak jesteście głodne to jeszcze bardziej mdli? Ja zmuszam się żeby coś zjeść bo na mega głodzie jest jeszcze gorzej.
Przyjmuje te tabletki na nudnosci ale one chyba nie pomagają.
Współczuję, też tydzień temu straciliśmy pieska. Trzymaj sięPrzepraszam ,że dziś nic nie pisałam dziewczyny . Dziś moja suczka miała zabieg sterylizacji ...niestety serce sie zatrzymało i jie udało się jej odratować. Caly dzień płacze ,nie potrafię się uspokoić..boję się że wpłynie to wszystko na fasolkę;(