Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spakowałabym synka i siebie i wyniosła się gdziekolwiek. albo jeszcze lepiej spakowałabym rzeczy męża i wystawiła za drzwi. Na miano męża i ojca trzeba sobie zasłużyć. Jeżeli jest już teraz tak źle, to co będzie za parę miesięcy
wogole bez namyslu. I dodam ze nigdy nie jest tak ze zawsze wina lezy po jednej stronie, dlatego trzeba spojrzec w stecz i dopiero podejmowac jakiekolwiek dezycje;-)Zastanawiam się czy można w ciąży zrobić sobie paznokcie. Słyszałam że akryle odpadają, ale czy żelowe można. Prawdę mówiąc nigdy sobie czegoś takiego nie robiłam a teraz mam ochote na ładne paznokcie - dla poprawy humoru.
Wiesz Izka może to straszne, co teraz napiszę. Ja ani minuty dłużej nie zostałabym z takim mężem w domuSpakowałabym synka i siebie i wyniosła się gdziekolwiek. albo jeszcze lepiej spakowałabym rzeczy męża i wystawiła za drzwi. Na miano męża i ojca trzeba sobie zasłużyć. Jeżeli jest już teraz tak źle, to co będzie za parę miesięcy
Ty przede wszystkim postaraj się zdystansować do tego, co mąż wyprawia. Nie możesz się denerwować.
Trzymaj się Kochana.