reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Madzik najważniejsze że już jesteście po szpitalu nie ma jak w domu:-)
Ewelinka fajnie że macie już imię nasza córcia narazie bez imienia:confused: będziemy myśleć po 3D 4D które będzie w przyszłą środę:tak:

U nas już ostatnie podrygi malarskie:blink: NAREŚCIE :happy: tylko zostaje sprzątnąć i koniec... 12 lipca przyjadą z szafą zamontuja i już przez kilka lat nie będę myśleć o remoncie:happy2: JESTEM SZCZEŃŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nik_i masz racje, nie ma jak w domu:-)
a o remoncie tez co nieco wiem, to chyba najgorsze co moze byc, i jeszcze sprzatanie na koniec... masakra, ale ciesze sie ze u Ciebie tez juz koniec

:happy2:oto jak nasz dzidziolek się na nas wypiął i okazał swoją płeć :-)

Załączniki

• NASZ CHŁOPCZYK.jpg
    NASZ CHŁOPCZYK.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
No proszę jak się dzidzie ładnie ujawniają :-)
Dombar zdjątko rewelacyjne :tak::-)
Carol_ka gratuluję synusia :-)
A mnie ostatnio jakieś południowe drzemki dopadają :szok:;-) Dobrze że jestem w domku to korzystam ile tylko mogę :happy:

Do góry