reklama
Niki super, mojemu też już coś idzie. Na razie nie wiem która bo językiem zasłania albo pluje mamie w oczy i nic nie widać ale już czuć pod palcem. Za to dzień marudzenia mam teraz nie chce zasnąć na drzemkę pośniadaniową
i albo to właśnie przez ten ząbek albo kupki nie może zrobić bo stęka cały czas :-(
i albo to właśnie przez ten ząbek albo kupki nie może zrobić bo stęka cały czas :-(nik_i
Entuzjast(k)a
no to serdeczne gratulacjeNo i się doczekaliśmy :-) Mamy ząbek!!! po kilkudniowym masakrycznym marudzeniu jest.
i oby tak mamy nie gryzł ten ząbej ajk to się u nas czasem dzieje
U nas już "czuć" jak mały się nudzi przy piersi i jest najedzony to bach
U to nas samo![]()
maliinka_ev
Fanka BB :)
Właśnie się tak zastanawałam jak to będzie karmić jak się ząbki pokażą, czy czasem nie ciachnie od czasu do czasu i widze, ze bardzo możliwe
ale chyba aż tak mocno nie gryzą co???
U nas dalej ślinienie, gryzienie wszystkiego co popadnie, dziąsła napuchnięte ale ząbków dalej ani widu ani słychu.

ale chyba aż tak mocno nie gryzą co???U nas dalej ślinienie, gryzienie wszystkiego co popadnie, dziąsła napuchnięte ale ząbków dalej ani widu ani słychu.
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
ja tez sie boje tego gryzienia podczas karmienia, i jak narazie nie spieszy mi sie zeby jej zeby wyszly:-)
Podziel się:

;-)