Carol_ka
Mama Filipa i Leny :)
:-)Założyłam nowy wątek. Będziemy mogły wrzucać tu pomysły na śniadanie, obiad, kolację i wszystkie inne posiłki ;-), aby nasze maluchy były rozpieszczane pysznościami już w brzuszku
. A więc .... 

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ok łyżeczkę masełka jakie akurat mam, ma wtedy delikatniejszy smak. No i pierś podsmażam wcześniejlunia83 a ile tego maselka dajesz?? i jakie maselko?? a i ta piers to wczesniej usmazona czy surowa??
ja mam teraz wene na robienie przetworow na zime, salatki, itp, a i wczoraj zrobilam zoltego sera mezusiowi
To podobnie jest ze mną od początku nie zmieniłam zwyczajów żywienmiowych za to ostatnio mnie zachcianki nie omijają i to mam tak że jem długo to samo aż nagle z dnia na dzień patrzeć na to nie mogęSwietny temat... moze ja tez cos wstawie, ale jak narazie mogla bym od rana do wieczora nektarynki tylko jescmysle ze u mnie smaki pojawily sie niedawno...dla odmiany zamias na poczontku to na koncu ciazy...
![]()