• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Rozmawiałam z szefową , powiedziała ze musi to przemyśleć i porozmawiać z kadrową oraz z ta dziewczyną . Zobaczymy , co mogłam to zrobiłam.

Zaaferowałam sie moim dramatem ale gratuluje wszystkim udanych wizyt , oraz witam nowe mamusie :)

Przykro mi z tych mniej udanych wizyt trzymam kciuki bedzie dobrze .
mam nadzieję, że wyjdzie z tej sytuacji jak najlepiej się da dla Ciebie i maleństwa, najważniejsze masz to już za sobą i nie będziesz tym dodatkowo zaprzątać sobie głowy:)

ja sobie ściskam tak na 3-5 cm i wbijam i puszczam dopiero jak wyciągnę strzykawkę, ten płyn tak śmiesznie bulgocze jak się go wlewa a potem trochę piecze jakieś 5 min
ja też robię bardzo podobnie, dzięki temu te siniaki nie są duże, później jeszcze liczę do 10 i dopiero wyciągam. Mi lekarka i położna mówiły że siniaki są normą, by się nie bać bo ciężko ich uniknąć

LOL😂 otworzyłam wcześniej jakiś przypadkowy wątek, dziewczyna się pyta coś o test ciążowy, czy możliwe ze wyszedl/ nie wyszedl. A mi sie porąbało, ze to nasz lipcowy wątek i odpisałam jej ze właśnie zjadłam 2 oscypki 🙈🙈🙈
w ciąży to normalne że dużo rzeczy się nie ogarnia, ja ostatnio miałam podać w sklepie numer męża i za chiny nie umiałam sobie go przypomnieć, poza tym zdarza mi się dużo więcej pomyłek przy fakturowaniu niż jak nie byłam w ciąży 😅

reklama
Jak tam Wasze samopoczucia dziewczyny dzisiaj ? ❤️ U mnie bez zmian - jestem wciąż nieustannie głodna 😂 Ktos dzisiaj wizytuje ? :)
Ja już się nie mogę doczekać wtorku do USG, mam tak ogromna nadzieję że tym razem wszystko będziesz dobrze i nam się uda 🥹

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry