Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chlopaki spisali sie na medal
Smiesznie bylo

Dzien dobry
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać
Asix zawsze to jakieś oderwanie od garów, dziecka i prania nawet jak nogi tak bolą.Wiem coś o tym bo czasami jak chodziłam na dyzury do aptek w marketach a tam było zawsze dużo ludzi to wracałam po 10 godzinach na czworakach.Było minęło orałam wtedy jak wariat już nigdy więcej do marketu
Ja tez jak wyjde na dłuzej to tęsknię za dziećmi ale jak pomyślę zaraz o przyjemnosciach domowych np.prasowaniu to już przestaję![]()

dzień dobry!
poczytam i poodpisuje jak tren mały diabeł pójdzie spać!! wrrr..
miałam dziecko anioła to sie w diabła przerodził...!!!

;-)
. Wspina sie po wszystkim... jeśli nie stoi to klęczy normalnie akrobata z niego że szok. mówienie "Baba" to już podstawa no i częściej wychodzi mu "Mama" wczoraj tak pięknie to powiedział że z Babcia (czyli moja mama się zachwycałyśmy hihi)
Dzien dobry
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać
![]()
ja tak robie, bo nie wyobrażam sobie wstawać o 4-5 - jak dla mnie to środek nocy