reklama
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktyczne
moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę
teraz ma wyciągniete wszystkie szczebelki z jednej strony i ma przykręconą poprzeczke - aby nie spadać
choć i tak czasem nogi mu wisza za łożeczkiem i trzeba go układac do spania 

co do kąpieliska, to ja chodze nad Rusałkę, bo tam przynajmniej mały sie nie nudzi bo jest plaża i można budować przy wodzie
bo on to chyba gorący chłopak i faktycznie musi byc ciepła woda, aby się wykąpał, więc jak chodzimy to częściej chodzi o ta zabawę na brzegu niz wielka kąpiej w wodzie 
ale czasem chciałabym zmienic poprostu miejsce i pomyślałam o basenie, ale Poznan jest ubogi w kąpieliska otwarte 
a co do wątku zamknietego, to ja tez jestem za
a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
moje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę
teraz ma wyciągniete wszystkie szczebelki z jednej strony i ma przykręconą poprzeczke - aby nie spadać
choć i tak czasem nogi mu wisza za łożeczkiem i trzeba go układac do spania 

co do kąpieliska, to ja chodze nad Rusałkę, bo tam przynajmniej mały sie nie nudzi bo jest plaża i można budować przy wodzie
bo on to chyba gorący chłopak i faktycznie musi byc ciepła woda, aby się wykąpał, więc jak chodzimy to częściej chodzi o ta zabawę na brzegu niz wielka kąpiej w wodzie 
ale czasem chciałabym zmienic poprostu miejsce i pomyślałam o basenie, ale Poznan jest ubogi w kąpieliska otwarte 
a co do wątku zamknietego, to ja tez jestem za
a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????
kubala
mama z sierpnia ' 07
kurcze dziewczyny Kuba tez mi czasami w nocy w staje przez sen. Dlaczego te dzieciaki tak sie rzucają
Chyba za duzo wrazen 
Ja to chyba dzis ostatni dzien jestem... nie bierzemy laptopa, wiec odcinam sie od natu prawie na 2 tyg. Chyba damn rade, co? ;-) Jak wroce to nadrobie zaległości
Mam nadzieje, ze nie zapomnicie o mnie jesli chodzi o wątek zamkniety ;-)
pinka - lozeczko gosia znalazła superowe. Akurat dla małej księżniczki
Może jutro wpadne jeszcze na chwile przed wyjazdem.
A teraz miłego wieczorku dla wszytskich zmęczonych mam
Chyba za duzo wrazen 
Ja to chyba dzis ostatni dzien jestem... nie bierzemy laptopa, wiec odcinam sie od natu prawie na 2 tyg. Chyba damn rade, co? ;-) Jak wroce to nadrobie zaległości
Mam nadzieje, ze nie zapomnicie o mnie jesli chodzi o wątek zamkniety ;-)pinka - lozeczko gosia znalazła superowe. Akurat dla małej księżniczki

Może jutro wpadne jeszcze na chwile przed wyjazdem.
A teraz miłego wieczorku dla wszytskich zmęczonych mam

słowiczek
mama pisklaczków
domyślam się, ze poprostu na inne watki nie masz czsu i tu wkleiłaś.Pinka tak czytałam ale tzn że tu nie można?
dlaczego??nie kochanie nie mozna![]()
ad.1 może być:-)Dziewczyny :-)
1.mam pytanie co myślicie żeby zrobić wątek zamknięty
2.co powiecie na pomysł własnego moderatora
ad.2 może być, a kto będzie to mi obojętnie.
dzięki, przyda się...ale bardziej chyba chcę cierpliwości bo już odlatuję...zwłaszcza, że trzeci dzień jestem z nimi sama...wrrrr....slowiczek - to zdrowka, zdrowka zycze![]()
ad.1 łóżeczko zajefajne...1.Gosia, łóżeczko bardzo fajne ( to drewniane) i praktycznemoje dziecie ma juz 3 lata i tak sie rzuca w nocy,że nie mógłby spac jeszcze na normalnym tapczaniku bo częściej zaliczałby podłogę
![]()
2.a co do moderatora, to nie wiem Słowiczek, czy my juz czasem takowego nie mamy na tym wątku ????

Mój jak skończył rok to przeżuciłam go do łózka normalniejszego. tzn. kupiliśmy mu w ikei komplet mebli mammut. Spoko, kilka razy zlądował, popłakał i dalej spać. A wierci się tak, ze szok. Jak zachodze wieczorem aby go przykryć, to mówię Wam jakie kombinacje alpejskie odstawia...raz nawet siedział na podłodze a głowe miał opartą na łóżku i tak spał....ad.2jarzębinko, jestem moderatorem ale innego działu. Tutaj nie mam uprawnień.
Kubala baw sie dobrze!!!!
słowiczek
mama pisklaczków
eeeeeeeee, to ja jestem bałaganiara...;-) i dla mnie zasady są po to, zeby je łamać...;-)
nie bądźmy w sztywnych kołnierzykach! :-)
nie bądźmy w sztywnych kołnierzykach! :-)
reklama