reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć
laseczki

Medio
a ty na co masz zachcianki?????

pixella ale się cieszę z 2 kresek, trzymam kciuki za spokojną ciąże.

Jarzębinko zobaczysz znajdziesz fajny domek.

asus co kupiłaś?????/

Jak pojadę do S będe miała 17dc- owulację mam między 16 a 20 dc- troszkę mi się poprzesuwało....;-) Więc zdąże, uda się to fajnie a jak nie to trudno.

reklama
hej wam dzien doberek..
Moj m pojechal do dentysty,a potem do kumpla mu plyty zawieźć i gdzies do innego po to,aby mu zrobil nawigacj...a my z Matem mielismy z nim jechac,ale mały od rana płakał,ze go uszko boli,,no i zostalismy w domuk,,,przespal sie gadek,dostal watke z amolkeim w ucho i przeciwbolowy srodek,no i wstał i mowi,ze go nie boli,,ale cuzje,ze goraczke ma,albo stan ppoodgoraczkowy,,takze siedizmyw domuu it yleee z wypadu,,,,
Teraz ja jzu zrobilma burackozwa,m zjadl i pojechall,,,bedize popoludniu,,,
a myw domu....
zrobilamw koncu porzadku u synka w ciuchach,bo sporo niepotrzebnych,zamałych itp,,,,

Asus jestem jestem,,mam meza i mus sie nim zjac,,pobrykac,,moze cos wyjdzie..a nigdiz enie bylismy,,bo pogdoa do baniiii:-(

pixella gratki grtaki,ogromne gratki kochana,,,,superrrrrrrrr

zmykam synkwoi dac zupy i abbje puscic,bo marudaaa

Beatko, trzymam kciuki aby się udało :tak: a przynajmniej będziecie razem i przyjemnie spędzicie wakacje i upojne lenie noce :tak::-D:tak: a domek napewno znajdziemy, już sie troche rodzina nawet zaangażowała i wczoraj ciotka dzwoniła, do rodziców M, że ma koleżankę, koleżanka ma sąsiadkę , sąsiadka ma już ponad 90 lat i ......... wogóle, wogóle, tak więc będzie dobrze :tak::-D:tak:

Ewcia a może ten ból ucha od kataru???? Idz do lekarza dodzą małemu antybiotyk i będzie ok, ból ucha zawsze atakuje w nocy. Mój Oskar już 2 razy w tym roku miał zapalenie ucha.

Asus jestem jestem,,mam meza i mus sie nim zjac,,pobrykac,,moze cos wyjdzie..a nigdiz enie bylismy,,bo pogdoa do baniiii:-(

gdzie do baniiiii - wczoraj plażowałam, dzisiaj tez jest suuper i przyjamnie wieje, zapraszam do Wielkopolski na słoneczko :tak::-D:tak: i zdrówka dla Matiego

Beatko, nie ma innej opcji .... :tak::-D:tak:

Jarzębinko u was jest ciepło, a na Pomorzu wieje i pada......:baffled::baffled::baffled:
Dziś tylko godzinę się opalałam, bo potem słonko się schowało.....:confused::baffled::confused:

Jarzębinko u was jest ciepło, a na Pomorzu wieje i pada......:baffled::baffled::baffled:
Dziś tylko godzinę się opalałam, bo potem słonko się schowało.....:confused::baffled::confused:

ja wczoraj byłam 3 godzinki na słoneczku i czytałam książkę, a dzisiaj mam problem, bo co nieco boli ..... :tak::-D:laugh2: a dzisiaj też jest śłicznie, ale pewnie pójde ponownie dopiero w sobotę :tak:

jarzebinko- ja niestety opalam sie w biurze przy kompie, spacerek mnie czeka po południu ale wtedy już pewnie bedę styrana i nie będzie mnie cieszył...

niestety nie moge sie za bardzo opalać, dostaje piegów i odbarwień... :-(

reklama
Cześć
laseczki

Medio a ty na co masz zachcianki?????

Jak pojadę do S będe miała 17dc- owulację mam między 16 a 20 dc- troszkę mi się poprzesuwało....;-) Więc zdąże, uda się to fajnie a jak nie to trudno.
Ja na owoce i warzywa (ostatnio), no codziennie płatki na mleku, soczek pomarańczowy,czasem czekoladkę milkę.
Beatko oby się udal trafic wam w tym cyklu, trzymam kciuki!

Do góry