Witam:-)
Bira, udanych lowow na allegro;-);-)
Dupa wczoraj nic nie kupiłam, bo net mi znowu siadł

Dzisiaj mam zamiar się obkupić. I sukom nowe smycze jeszcze pozamawiać, bo na wczasy w końcu jadą;-);-)
Myję codziennie, albo i dwa razy dziennie, bo przy dwóch dużych psach nie da się inaczej. Utonęła bym w syfe a ja nienawidzę brudnych podłóg.
Anineczka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-):-):-):-)
dzien dobry
no to dzis kupilam bilet lece 10 do polski na 3 tygodnie
milego dnia
mam dzis rocznice slubu wiec musze sie do porzadku doprowadzic
Mirka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. I udanych wakacji w Polandzie:-)
helloł :-):-)
mi synek już od 3 dni wstaje punktualnie o 8:30
i nie mam pojęcia dlaczego!!!
spać mi się chce jak diabli
Jessu co ja bym dała, zeby Inga wstała kiedyś o 8:30. U niej 6 rano to już strata czasu
z tego co czytam to chyba każda ma własne mieszkanie - cholernie zazdroszcze
My mamy kredyt na 10 lat. Jeszcze 7 zostało. I to wzięty na mamę moją, bo my nie mieliśmy zdolności kredytowej.
A teraz dobre wieści :-):-):-)
David waży już 8,06 czyli przytył pół kg w ciągu 2 tygodni :-):-)
Wisienka, pięknie Ci Davidek przybiera. Inga przybrała w 1,5 miesiąca 190 gram
Kochana wyąp go w tym ciemnym syfie... niesteyy nie pamiętam jak się to nazywało. Albo czoło zliż

;-)
dziewczyny co myslicie o takim czymś 
Dune Shoes : Ladies accessories - Hats/scarves : Delila
oczywiście ma być dla mnie na ślub cywilny...
Fajne:-):-)
Beata, nerwy już Ci przeszły?
U nas w miarę spokojny dzień. Inga nie była nieznośna, tylko trochę się popruła. Byłyśmy 3 godziny w lesie i o dziwo cały spacer przespała a było dośc głośno, bo byłam z kolegą i jego synkiem i z moimi dwiema świruskami. Mało tego, to pierwszy raz od iluś tam miesięcy zjada samo czyste mleko

150 ml. Myślałam, ze zejdę. I w rodzinie pojawi się kolejne bejbi, bo Sebana bratowa jest w ciąży:-):-):-) Teściowa w niebowzięta, a ja też, bo się wreszcie od mojego dziecka odpier...