Rosiee
Fanka BB :)
West SussexA w jakim miejscu w UK jesteś?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
West SussexA w jakim miejscu w UK jesteś?
Ooo superdziewczyny wybieram się na tydzień z synem i czy któraś z Was używa pieluch lupillu z lidla i ma porównanie z tymi z polski?
@DarkAsterR błagam - kawa/lampka wina/spotkanie na ciastku - błagam zanim ocipieję w Sunderland - proszę![]()
Cholewka gdzie jest Sunderland?
Tak - na północ od Ciebie o ile dobrze pamiętam.
Nie mam tu nikogo, użeranie się o zdrowie mojej straszej córki ze szkołą, pediatrą i Councilem już mnie o siwe włosy przyprawiło, nerwicę, depresję i stany paranoidalne... ryczę za powrotem do Polski gdzie wcale nie chcę wracać, jadę na uspokajaczach od nowa bo pediatra pomimo mówienia mi że to już jest niepełnosprawność i żeby K. wyrobić papiery - na spotkaniu w szkole 19 grudnia stwierdziła że medycznie K. jest w pełni ok żeby normalnie bez żadnych udogodnień chodzić do szkoły a dziecko mi albo mdleje z bólu (migrena) albo żyga przez 25 dni w miesiącu... święta miałam przeryczane ze stresu - mam nadzieję że tą k^*&% samochód potrąci!!! I chodź powoli się uspokajam i załatwiam co mogę to potrzebuję wyjścia dla siebie ale nie mam z kim![]()