Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha jestem z Tobą poza ramenem. Sushi mi już chodzi po głowie od tygodnia... takie w tempurze aj![]()
Chyba że masz już jedno w domu, to się na sobie za bardzo nie skupiszJa myślę, że to jest jedyny czas w życiu kobiety gdzie może się skupić na sobie, odpocząć, przygotować na przyjście dziecka na świat. Więc myśl o sobie![]()
Zapomnialam o ugniataniuNie zrzucę, ale twardo negocjuję leżenie bez ugniataniaMoje koty to przylepy od zawsze, więc z reguły wygrywam negocjacje
![]()
Ja myślę, że to jest jedyny czas w życiu kobiety gdzie może się skupić na sobie, odpocząć, przygotować na przyjście dziecka na świat. Więc myśl o sobie![]()
Też w tym roku kończę 40Wczoraj już nie miałam mocy napisać, mam prawie 1 cm człowiekaSerduszko bije, wielkość zgodna z wiekiem ciąży
Miłego dnia dziewczyny!
A jeszcze w temacie "dinozaurów" to chyba ja jestem najstarsza... wcale dinozaurem się nie czujeW tym roku 40 ( kiedy to zleciało
![]()
można jeść sushi w ciąży. Taką miałam ostatnio ochotę, ale u wujka Google znalazłam, że nieStary na biznesowej kolacji a ja myślę co bym zjadła i już mu napisałam, że muszę w tym tygodniu zjeść sushi, ramen, burgera i kebab dobry i to wszystko jego wina bo to jego dziecko... a on ciągle je takie rzeczy i pewnie dlatego to dziecko tego oczekuje ode mnie![]()
z surowizną nie można ale po obróbce termicznej owszem (z pieczoną rybą), a najlepiej w ogóle powiedzieć w susharni, że ciężarna będzie jadła i ogarną żeby było okmożna jeść sushi w ciąży. Taką miałam ostatnio ochotę, ale u wujka Google znalazłam, że nie![]()