ejżja89
Fanka BB :)
Dla kobiet w ciąży jest rekomendowana i bezpłatna. W pierwszej ciąży się szczepiłam w 2 trymestrze z tego co pamiętamA czy wy szczepiłyście się na grypę? Słyszałam, że kobietom niezaszczepionym zaleca się zaszczepić w ciąży
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla kobiet w ciąży jest rekomendowana i bezpłatna. W pierwszej ciąży się szczepiłam w 2 trymestrze z tego co pamiętamA czy wy szczepiłyście się na grypę? Słyszałam, że kobietom niezaszczepionym zaleca się zaszczepić w ciąży
Ja się nigdy nie szczepilam na grypęA czy wy szczepiłyście się na grypę? Słyszałam, że kobietom niezaszczepionym zaleca się zaszczepić w ciąży
tak, nawet po pomiarach CRL ładnie widać gdzie DzieciątkoNa bank to jest pęcherzyk żółtkowy![]()
No taktak, nawet po pomiarach CRL ładnie widać gdzie Dzieciątkopięknie!
W labie :/ liczyłam że starczy, ale jednak nie.a te pojedyncze to z palca czy też w Łabie z ręki?
Ja po pierwszym covidzie który przeszłam najgorzej prawie nie miałam przeciwciał. Wiem bo osocze ozdrowieców oddawałam.ja właśnie miałam covid teraz, przed samiutką ciążą i też uważam, że powinno „wystarczyć”
ja się trochę boje szczepić, bo mój kolega ostatnio po szczepionce na grypę tak zareagował, że 2 tygodnie był chory - gorączka i kaszelDla kobiet w ciąży jest rekomendowana i bezpłatna. W pierwszej ciąży się szczepiłam w 2 trymestrze z tego co pamiętamA teraz w sumie zapomniałam , może i warto
![]()
Mnie tylko ręka bolała, ale wiadomo, każdy inaczej przechodzi szczepienia. Jak to w każdym przypadku trzeba rozważyć za i przeciwja się trochę boje szczepić, bo mój kolega ostatnio po szczepionce na grypę tak zareagował, że 2 tygodnie był chory - gorączka i kaszel
ja tak samo umierałam po szczepionce na covid, czułam się tak samo beznadziejnie jak podczas regularnej choroby, dlatego nie zrobię sobie tego w ciążyja się trochę boje szczepić, bo mój kolega ostatnio po szczepionce na grypę tak zareagował, że 2 tygodnie był chory - gorączka i kaszel