reklama
aurii_orelii
Fanka BB :)
5+0Który będzie tydzień i dzień ciąży na wizycie?
helianthus
Ja mam wizytę 22 stycznia - też można dopisać
Mademoiselle_Nika
Moderator
Oki czyli moja wymyślona wizyta 25.01 gdzie będzie 5+1 ma swoją zasadność.
Będziemy szły łeb w łeb

Uaktualniłam nasza listę, dziewczyny jakbym którejś nie wpisała to dajcie mi tu znać to dopisze. Wydaje mi się, że wszystkie są![]()
Mnie nie ma. Ostatnio prosiłam o dopisanie. Termin na 9 września, wizyta 20 stycznia

aurii_orelii
Wczoraj lekarz mi powiedział, że wcześniej nie ma sensu ale czy coś zobaczymy?..... ZobaczymyOki czyli moja wymyślona wizyta 25.01 gdzie będzie 5+1 ma swoją zasadność.
Będziemy szły łeb w łebżebyśmy się gdzieś na porodówce nie spotkały
![]()

Mademoiselle_Nika
Moderator
Na 5+1 wystarczy mi pęcherzyk w macicy. Tylko, że ja mam dostać heparynę. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam lekarkę i przepisze mi ją od umiejscowienia w macicy a nie od serduszka.Wczoraj lekarz mi powiedział, że wcześniej nie ma sensu ale czy coś zobaczymy?..... Zobaczymydla pewności mam jeszcze u innego wizytę 26.01 i 31.01
![]()
Dzwoniłam wczoraj to położna miała blue Monday i była ekstremalnie nie miła. Zmieniła ton głosu jak powiedziałam, że ja 6,7,8 tygodnia mogę nie doczekać, bo jestem po dwóch wczesnych poronieniach. Czekam z odpowiedzią z ich strony do czwartku.
Owca91
Moderator
Mnie nie ma. Ostatnio prosiłam o dopisanie. Termin na 9 września, wizyta 20 stycznia![]()
Przecież jesteś i na terminie porodu i na wizycie

Owca91
Moderator
Ja mam wizytę 22 stycznia - też można dopisać
Oki po pracy Cie dopisze

reklama
Podziel się: