olka11135
Fanka BB :)
Wiem, tak tylko pytam.Jednak nie jestem zaskoczona, że przyszłaś się tylko wypowiedzieć, mimo, że nie śledzę Twoich ciąż
![]()
Moje ciąże wyświetlają się pod każdym moi postem więc w sumie śledzenie ich nie jest takie trudne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiem, tak tylko pytam.Jednak nie jestem zaskoczona, że przyszłaś się tylko wypowiedzieć, mimo, że nie śledzę Twoich ciąż
![]()
O fajnie, i jak Ci się sprawdza? Ja biorę obecne prenacaps + dha, ale irytuje mnie branie 4 tabletek dziennie plus magnez i inne...Mój gin do którego chodze prywatnie zaleca Prenatal Uno + 2x Magne B6
I właśnie prenatal uno ma te foliany
Za to powiem Wam ,że ten na NFZ to jakaś porażka nic mi nie zalecił oprócz wit d 20 000j![]()
Biore dopiero 2 dzieńO fajnie, i jak Ci się sprawdza? Ja biorę obecne prenacaps + dha, ale irytuje mnie branie 4 tabletek dziennie plus magnez i inne...
Pueria przynajmniej ta uno jak patrzyłam też ma w połowie niewłaściwy kwas foliowy![]()
O patrz ten niby ten sam co mój a inny bo z DHA , mój prenatal uno nie ma dhaHejja Was czytam regularnie, miałam do Was dołączyć, ale termin wg kalkulatorów tak 30.11 a 2.12 więc bezpieczniej mi raczej na grudniowki
ale powiem Wam, że już są nowe preparaty. Ja np już kupiłam taki prenatal uno
![]()
Super dzięki za info ja dzisiaj szukałam w necie i nie znalazłam, muszę poszukać typowo tegoHejja Was czytam regularnie, miałam do Was dołączyć, ale termin wg kalkulatorów tak 30.11 a 2.12 więc bezpieczniej mi raczej na grudniowki
ale powiem Wam, że już są nowe preparaty. Ja np już kupiłam taki prenatal uno
![]()
Beta to żaden wyznacznik niestety. U mnie rośnie perfekcyjnie a ciąża się praktycznie nie rozwija ale nadal się trzymaNic nie mówił na temat pęcherzyka żółtkowego. Beta ma wszystko rozstrzygnąć niestety.
W piątek ma podjąć decyzję