magdalenaw1907
Fanka BB :)
Ja też już po prenatalnych wszystko wporządku dzidzia zdrowa chociaż współpracować nie chciała  . Test z krwi ok ryzyka wyszły niskie. Oczywiście lekarz potwierdził slowa mojej gin, że to dziewczynka
. Test z krwi ok ryzyka wyszły niskie. Oczywiście lekarz potwierdził slowa mojej gin, że to dziewczynka  .
.

. Test z krwi ok ryzyka wyszły niskie. Oczywiście lekarz potwierdził slowa mojej gin, że to dziewczynka
. Test z krwi ok ryzyka wyszły niskie. Oczywiście lekarz potwierdził slowa mojej gin, że to dziewczynka  .
. 

To będzie 3 córka, nie dane mi było mieć syna
 To będzie 3 córka, nie dane mi było mieć syna  

a za to dla dziewczynki bardzo mi się podoba jeszcze Wanda, Lidia i Lena ale mąż powiedział, żebym zapomniała o tych imionach
 a za to dla dziewczynki bardzo mi się podoba jeszcze Wanda, Lidia i Lena ale mąż powiedział, żebym zapomniała o tych imionach a z takich śmiesznych rzeczy, to przez wiele wiele lat zakazane imię u nas w rodzinie do dania dziecku to była Paulina
 a z takich śmiesznych rzeczy, to przez wiele wiele lat zakazane imię u nas w rodzinie do dania dziecku to była Paulina  sprzed 10 lat, to jeszcze nie było ich tak wielu
 sprzed 10 lat, to jeszcze nie było ich tak wielu 
 i to się nie zmieniło
 i to się nie zmieniło  ale coś czuję, że ciężko mi będzie przepchnąć
 ale coś czuję, że ciężko mi będzie przepchnąć 

), Livia. Kiedyś podobała mi się Wiktoria, ale jakoś mi przeszło. Zastanawiamy się jeszcze na Noel, widziałam że się pojawia jako męskie imię, a miałam taką koleżankę w przedszkolu. No i Noel to od tyłu Leon
), Livia. Kiedyś podobała mi się Wiktoria, ale jakoś mi przeszło. Zastanawiamy się jeszcze na Noel, widziałam że się pojawia jako męskie imię, a miałam taką koleżankę w przedszkolu. No i Noel to od tyłu Leon  Narzeczonemu się to bardzo podoba, taki śmieszek.
 Narzeczonemu się to bardzo podoba, taki śmieszek. 

Poza tym od zawsze bliżej mi było do chłopców
 Poza tym od zawsze bliżej mi było do chłopców  Wiem to po sobie
 Wiem to po sobie 
 aczkolwiek natura widocznie wiedziała co robi
 aczkolwiek natura widocznie wiedziała co robi