Witam proszę o pomoc czy któraś z was może miała te podobne wyniki albo wie co one oznaczają czy jest się czym martwić? Jestem w 10 tygodniu ciąży właśnie odebrałam wyniki wizytę u lekarza mam za tydzień i nie wiem czy ją przyspieszać czy czekać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do konsultacji z lekarzem IgM, pewnie zleci zrobienie awidności. Ja w ciąży mam stale IgM w tych wartościach przy dodatnich IgG, taka moja uroda, więc nie martw się na zapas, bo podobno sporo kobiet tak maWitam proszę o pomoc czy któraś z was może miała te podobne wyniki albo wie co one oznaczają czy jest się czym martwić? Jestem w 10 tygodniu ciąży właśnie odebrałam wyniki wizytę u lekarza mam za tydzień i nie wiem czy ją przyspieszać czy czekać.
Dziękuję za tak szybką odpowiedź poczekam do wizytyDo konsultacji z lekarzem IgM, pewnie zleci zrobienie awidności. Ja w ciąży mam stale IgM w tych wartościach przy dodatnich IgG, taka moja uroda, więc nie martw się na zapas, bo podobno sporo kobiet tak ma![]()
Dostałam takie wyniki na awidnośćDo konsultacji z lekarzem IgM, pewnie zleci zrobienie awidności. Ja w ciąży mam stale IgM w tych wartościach przy dodatnich IgG, taka moja uroda, więc nie martw się na zapas, bo podobno sporo kobiet tak ma![]()
Awidność jest wysoka, tak jak u mnie, więc nie ma się czym martwićDostałam takie wyniki na awidność
Ale tu nie ma co konsultować. Wyniki są Okej. Nawet ginekolog to potwierdzi.Awidność jest wysoka, tak jak u mnie, więc nie ma się czym martwićWyklucza zakażenie w ciągu ostatnich 3-4 miesięcy z tego co pamiętam, ale oczywiście pro forma do konsultacji z lekarzem zakaźnym.
To zależy od ginekologa. Mój wymagał konsultacji z zakaźnym, żeby była notatka do dokumentacji, że świeże zakażenie jest wykluczone.Ale tu nie ma co konsultować. Wyniki są Okej. Nawet ginekolog to potwierdzi.