Marysieńka44
Zaciekawiona BB
Okey,to proszę mi wyjaśnić krwawienie jak na okres?Ale kolejny raz Ci mówimy, że pęcherzyk moze być, tylko go nie widać przy tak niskiej becie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okey,to proszę mi wyjaśnić krwawienie jak na okres?Ale kolejny raz Ci mówimy, że pęcherzyk moze być, tylko go nie widać przy tak niskiej becie.
Poronienie. Zwykle. Klasyczne.Okey,to proszę mi wyjaśnić krwawienie jak na okres?
A jeśli urośnie beta, to może być cp.No żeby powiedział czy trzeba coś działać jeśli beta urośnie,bo jak spadnie to ok...ale jeśli urośnie ,a krwawię to na co mam czekać nie mając pewności, że wszystko poronilam czy coś jest nie tak?
No właśnie,to po co mi wiedzą,że przy niskiej becie nie widać zarodka?to,że go nie widać to wiem z dzisiejszego USG i przez krwawieniePoronienie. Zwykle. Klasyczne.
A jeśli urośnie beta, to może być cp.
Ale nadal lekarz nic nie zobaczy.
Wtedy będziesz musiała chodzić co kilka dni na betę i co kilka dni na USG, aż w końcu zobaczą gdzie jest pęcherzyk.
Ale u ciebie bardziej wygląda na biochemiczną![]()
Nie rozumiem pytaniaNo właśnie,to po co mi wiedzą,że przy niskiej becie nie widać zarodka?to,że go nie widać to wiem z dzisiejszego USG i przez krwawienie
No tak,dlatego w środę idę do gina,aby mieć pewność że wszystko ok po dzisiejszych wydarzeniach...No właśnie,to po co mi wiedzą,że przy niskiej becie nie widać zarodka?to,że go nie widać to wiem z dzisiejszego USG i przez krwawienie
No to lepiej się nie udzielacNie rozumiem pytania![]()
Przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś.No właśnie,to po co mi wiedzą,że przy niskiej becie nie widać zarodka?to,że go nie widać to wiem z dzisiejszego USG i przez krwawienie
A skąd lekarz będzie wiedział, że jest ok ?No tak,dlatego w środę idę do gina,aby mieć pewność że wszystko ok po dzisiejszych wydarzeniach...
Patrząc na to, ze w innym wątku zdiagnozowałas sobie sama cp stwierdzajac, że skoro nie było pęcherzyka w macicy, to gdzieś musiał być, to akurat wiedza o tym, ze przy takiej becie nic nie widać jest tu kluczowa.No właśnie,to po co mi wiedzą,że przy niskiej becie nie widać zarodka?to,że go nie widać to wiem z dzisiejszego USG i przez krwawienie