jolanta 2345
Aktywna w BB
Hej pisze tu w takiej sprawie ile czasu utrzymuje się hcg po poroniniu w organizmieAa czyli to pewnie jak to się mówi taki przypadek.. jeszcze urodzisz normalnie. U mnie pierwsza poroniona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej pisze tu w takiej sprawie ile czasu utrzymuje się hcg po poroniniu w organizmieAa czyli to pewnie jak to się mówi taki przypadek.. jeszcze urodzisz normalnie. U mnie pierwsza poroniona
Może się utrzymywać nawet do 4-6 tygodniHej pisze tu w takiej sprawie ile czasu utrzymuje się hcg po poroniniu w organizmie
Czyli jak bym zasza w ciaze to trzeba doczekać żeby zeobic testMoże się utrzymywać nawet do 4-6 tygodni
Jeżeli wyszła Ci słaba kreska to może być też pozostałość po wcześniejszej ciąży. Najwyraźniej nie dostałaś jeszcze miesiączki, bo poprzednie hormony nie spadłyCzyli jak bym zasza w ciaze to trzeba doczekać żeby zeobic test
No miesiączki nie mam jeszcze ale chciala bym być w ciążyJeżeli wyszła Ci słaba kreska to może być też pozostałość po wcześniejszej ciąży. Najwyraźniej nie dostałaś jeszcze miesiączki, bo poprzednie hormony nie spadły
Lekarz Cię nie uprzedził że po łyżeczkowaniu optymalnie jest odczekać 3 miesiące że staraniami? I powinnaś pilnować bety, badać w laboratorium aż spadnie do zera aby wykluczyć nowotwór endometrium, to bardzo ważne. U mnie spadała 5 tygodni od zabiegu.No miesiączki nie mam jeszcze ale chciala bym być w ciąży
jeśli chodzi o to czekanie 3 miesiące to wielu lekarzy już od tego odchodzi. Mi i w sumie wielu dziewczynom na forum lekarz dawał zielone światło już w kolejnym cyklu po poronieniu.Lekarz Cię nie uprzedził że po łyżeczkowaniu optymalnie jest odczekać 3 miesiące że staraniami? I powinnaś pilnować bety, badać w laboratorium aż spadnie do zera aby wykluczyć nowotwór endometrium, to bardzo ważne. U mnie spadała 5 tygodni od zabiegu.
Nie lekarz nic nie powiedział zLekarz Cię nie uprzedził że po łyżeczkowaniu optymalnie jest odczekać 3 miesiące że staraniami? I powinnaś pilnować bety, badać w laboratorium aż spadnie do zera aby wykluczyć nowotwór endometrium, to bardzo ważne. U mnie spadała 5 tygodni od zabiegu.
Ale da mi skierowanie żeby sprawdzić beta jaki wyniki betaNie lekarz nic nie powiedział z
Tylko ze z wynikiem na kontrolę i w wypisie mam kontrolę wpisana