Tak dlatego jutro będę robićja nie wiem, ale betę się powinno robić co drugi dzień, żeby zobaczyć prawidłowy wzrost

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak dlatego jutro będę robićja nie wiem, ale betę się powinno robić co drugi dzień, żeby zobaczyć prawidłowy wzrost
przy tak wysokich wartościach beta zwalniaTak dlatego jutro będę robić![]()
W moim przypadku prewencyjnie chyba. Clexane co prawda nie mam,.ale myślę że cel stosowania ten sam co dla acardu, może inna siła działania? Nie wiem.Cześć dziewczyny,
Czy możecie napisać z jakich powodów lekarz zlecił Clexane, acard i luteine?
Czy rzeczywiście były ku temu powody czy raczej prewencyjnie?
Ja mam acard z powodu 3 mutacji na trombofilie (co ciekawe zajść udało mi się dopiero w cyklu z acardem 150), clexane także związane z krzepliwością krwi (badałam czas protrombinowy i coś jeszcze i w zależności od tego tak albo nie).Cześć dziewczyny,
Ja mam Neoparin (to to samo co Clexane), luteinę i Acard. Neoparin zlecony ze względu na poronienia + mutację homozygotyczną genu PAI-1. Luteina od pozytywnego testu również ze względu na poprzednie poronienia a Acard tak naprawdę na doczepkę, po prostu hematolog stwierdziła, że powinnam brać.Cześć dziewczyny,
Ja mam ze względu na poronienia i dodatkowo po 3 poronieniach robiłam badania genetyczne i wyszło że mam pai-1 . Ja luteiny nie biorę tylko acard i clexane + progesteron besins.Cześć dziewczyny,
Tak, jest bezpiecznyA właśnie, jak to jest z tym acardrm? Widzę, że praktycznie każda z Was go bierze profilaktycznie, czy on jest 100% bezpieczny w I trymestrze?
Mam stres od rana, bo jakoś tak mnie bobolewa w krzyżu :/