Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Plamienia w ciąży czasami się zdarzają, aczkolwiek tak być nie powinno. Niestety na tym etapie wszystko może się wydarzyć. Jak w USG? Jest zarodek?Dzień dobry
Jestem w 6 tygodniu ciąży
I poraz 3 dostałam planowania
Byłam u lekarza i dostałam luteinę i duphaston ale strasznie się boje ze mogę je stracić i mam pytanie czy takie plamienie to normalne ? To moją 1 ciąża ta wydzielana i starałam się o nią od 10 lat
Tak jest z makuszkiem jest ok 3 dni temu byłam u widziałam go i było wszystko dobrze idę jeszcze w poniedziałek prywatniePlamienia w ciąży czasami się zdarzają, aczkolwiek tak być nie powinno. Niestety na tym etapie wszystko może się wydarzyć. Jak w USG? Jest zarodek?
A to plamienie jakiego jest koloru?Tak jest z makuszkiem jest ok 3 dni temu byłam u widziałam go i było wszystko dobrze idę jeszcze w poniedziałek prywatnie
Brzozowego i mało go jest ale sam fakt że jest to waruje po prostuA to plamienie jakiego jest koloru?
Brązowe plamienie jest generalnie mniej groźne niż żywo czerwone, bo oznacza starą krew. Czyli krwawienie było już jakiś czas temu, a teraz się oczyszcza. Może tak być z jakiegoś małego krwiaka, pękniętego naczynka, nadżerki.Brzozowego i mało go jest ale sam fakt że jest to waruje po prostu
To nie grzeb tam, bierz leki i bądź dobrej myśli, trzymam kciukiNie nie jest muszę naprawdę głęboko się podetrzeć żeby zobaczyć tą krew bo jak się normalnie podcieram
to nie widać nic
Dziękuję bardzoTo nie grzeb tam, bierz leki i bądź dobrej myśli, trzymam kciuki![]()
no pierwsze tygodnie nie są łatwe, dla mnie trwały wiecznośćDziękuję bardzostaram się być
chodź to dziś nie łatwe bo chodzę i płacze cały dzień ale dziękuję
![]()