Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Baby born sika i płacze. Tu akurat pod linkiem baby boy ale dziewczynka też na pewno jest:poszukujw lalki która sika I płacze..nie mogę nic znaleźć, ponieważ albo mają jedna z tych funkcji albo drugą, bylam pewna że takie są i takie wlasnje obiecałam córeczce.. możecie pomóc moze któraś z mam posiada taka i może mi napisać jaka to lala ? z gory dziekuje
Baby born sika i płacze. Tu akurat pod linkiem baby boy ale dziewczynka też na pewno jest:
![]()
Baby Born. Lalka interaktywna Soft Touch - magiczny chłopiec
Cudowna przygoda z nową lalką Baby Born! Każda maleńka istota, by ukoić swój smutek, potrzebuje ciepła i miłości. "Małe mamy", obserwując zachowania dorosłych, przenoszą wzorce zachowań do zabawy, poprzez którą uczą się życia, okazywania empatii, miłości... „Hej chłopczyku, czemu jeszcze nie...bonito.pl
Chyba tak, jakoś założyłam, że chodzi po prostu o łzyTylko że ona z tego co mi się wydaje to nie wydaje dźwięku płaczu tylko jak naciśniesz to leci woda z oczu. Więc pytanie czego szuka @Azalia12
My mamy tę i ona płacze dźwiękiem i sika.
Ale jest dość ciężka:
Zobacz załącznik 1640817
Dzięki za ostrzeżenie ws tego sikania. My koniecznie potrzebujemy łysą całą z tworzywa, która może być kąpana. Córka ma zwykłego bobasa z miękkim brzuszkiem i chce go myc a potem jest niezbyt szczęśliwa, że lalka musi schnąć. A że ogólnie lubi wodę, rozlewanie oraz bawi się w wysadzanie lalki na nocnik, to myślałam, że już połączymy kąpanie z sikaniem. Ale w życiu nie miałam w rękach sikajacej lalki, więc nie wiem jak to jest rozwiązane...?