• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?

reklama
ej dziewczyny, jak zaczęłam stymulkę w 2dc to czego mogę się spodziewać w 5 dc? Będzie już widać jakieś mnogie pęcherzyki?
Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)

Nie wiadomo jak Twój organizm zareaguje na leki. U mnie w 5 dniu stymulacji (czyli dwa dni później niż Ty) było widocznych 8 maluszków wielkości mniej niż 10 mm. Chyba nie nastawiałabym się na jakieś spektakularne wyniki bo będziesz dopiero po 3 dawkach tak na prawdę :)
tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.

tak, powinnam być po 4, bo miałam przyjść 6dc, no ale to niedziela. Ale jak pytałam w klinice, czy lepiej 5 czy 7 to kazali 5.
u mnie w 7 dc i 6 dniu stymulacji było widać 8 sporych pęcherzyków na prawym jajniku i 1 na lewym i w dodatkowo 3 maleńkie. Ale to chyba rzeczywiście mocno od organizmu zależy, więc ja bym się na nic nie nastawiała

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry