LadyCaro
Moderator
@NataliaNatka jak wizyta?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na razie wszystko dobrze, mamy serduszko, okruszek ma 0,93 mm... teraz tylko go utrzymać@NataliaNatka jak wizyta?
moim zdaniem powinnaś spokojnie dostać kwalifikację. Ale też zamiast gdybać - zapisz się po prostu na wizytę kwalifikacyjną, weź ze sobą wszystkie badania jakie miałaś robione przez lata. Resztę powinni już oni zlecić.Hej, jestem nowa. Skończyłam 40 lat, chcę podejśc do in vitro. Leczyłam sie od 2016 roku do 2018, mam stwierdzoną bezpłodnośc pierwotną, póżniej odpuściłam starania, bo lekarz powiedział ,że wyczerpały mu sie pomysły i żeby spróbowac in vitro, ale wtedy nie bylo refundacji. Czy nadal mam szansę na pozytywną kwalifikację, chociaż minęło tyle czasu? A może któraś się leczyła w Bocianie w Poznaniu? Co ze sobą zabrać? Czy muszę robić jakieś nowe badania krwi itp? Po drodze aż do lutego tamtego roku znów miałam jakieś zabiegi, operacje i po tym nadal ciąży nie bylo, a przeciez przez te kilka lat współżyłam normalnie.
Ja robiłam prywatnie 8 i 10dpt telefonicznie tylko poinformowałam o wyniku, sama klinika wymaga do programu jednego pomiaru, u mnie był akurat w 15dpt, ten wynik zrobili mi w klinice. Aktualnie czekam na pierwsze usgMoja beta z dzisiaj 378 a prog 31.53dzis jest 10dpt. Dziewczyny czy w Waszych klinikach tez badają bete tylko dwa razy ? Mi dziś powiedzieli ze wystarczy jeszcze tylko w sobotę zrobic a proga juz nie muszę.
W programie są dwie bety w standardzie, no chyba ze lekarz zleci więcej to wtedy można więcej. Więc jak u Ciebie lekarz nie widzi potrzeby to ewentualnie możesz zrobić sobie prywatnie na swój koszt dodatkowo jeśli potrzebujeszMoja beta z dzisiaj 378 a prog 31.53dzis jest 10dpt. Dziewczyny czy w Waszych klinikach tez badają bete tylko dwa razy ? Mi dziś powiedzieli ze wystarczy jeszcze tylko w sobotę zrobic a proga juz nie muszę.