reklama

In vitro 2024 - refundacja

@NataliaNatka a co u Ciebie?
I jeszcze bardzo mnie ciekawi co u @sunshine97 , zniknęła bez słowa 😥
Dziękuję, że pytasz :*
16 grudnia miałam transfer. Jutro będzie więc 30 dni po transferze. W ciągu tego miesiąca zrobiłam tylko dwa testy i dwie bety. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, pierwsze USG. Wszystko na razie wydaje się być w porządku, mam lekkie ciążowe obawy. Boję się cieszyć, dwa poprzednie razy wszystko się zatrzymywało w 7-8 tygodniu więc teraz sama nie wiem co myśleć.
Czytam Was, za wszystkie trzymam kciuki a sama czekam na wizytę i rozwój sytuacji.

reklama
Dziękuję, że pytasz :*
16 grudnia miałam transfer. Jutro będzie więc 30 dni po transferze. W ciągu tego miesiąca zrobiłam tylko dwa testy i dwie bety. Jutro mam pierwszą wizytę u lekarza, pierwsze USG. Wszystko na razie wydaje się być w porządku, mam lekkie ciążowe obawy. Boję się cieszyć, dwa poprzednie razy wszystko się zatrzymywało w 7-8 tygodniu więc teraz sama nie wiem co myśleć.
Czytam Was, za wszystkie trzymam kciuki a sama czekam na wizytę i rozwój sytuacji.
Ojej, to trzymam kciuki! A który dziś TC wypada?

Załączniki

• IMG_8826.png
    IMG_8826.png
    206,2 KB · Wyświetleń: 3
Ohhh, jakiś błąd techniczny :)
Dzisiaj jest 7+0

A jak Ty się czujesz, powolutku już do Ciebie dociera?
Matko, dopiero sama byłam w 7+0, jak ten czas leci...

Ja tak jak pisałam wyżej czuję się super. A czy dociera? Dotarło to, że jestem w ciąży (to już dużo), ale nie dotarło to, że będzie z tego dziecko 😂 natomiast mój mąż twierdzi, że do niego dotrze jak nasze dziecko wyprowadzi się z domu. No więc tak nam płyną te dni, brzuch powoli zaczyna rosnąć, a my obydwoje w szoku 😂

o której jutro masz wizytę? Będę czekać na wieści.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry