U
użytkowniczka 212
Gość
Czy przy świeżym to inaczej jest? Przecież po punkcji będę ładować proga. Boże ja nic nie wiem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to zależy od klinikiHej, Estradiol 1970, ale progesteron 1,39to wyklucza świeży tansfer?
ehhh... no tak, nastawiłam się i oczywiście, że musi się zesraćto zależy od kliniki
W większości mówi się, że musi być poniżej 1, ale w niektórych robią jak jest poniżej 1,5 a czasem nawet poniżej 2.
Tylko u Ciebie do punkcji jeszcze moment, pytanie czy nie wzrośnie jeszcze bardziej...
Może zadzwoń do kliniki i zapytaj jakie u nich są zasady.ehhh... no tak, nastawiłam się i oczywiście, że musi się zesrać
no wiem i dlaczego nie może być ten obsrany prog mniejszy niż 1.Może zadzwoń do kliniki i zapytaj jakie u nich są zasady.
Wiesz, tu chodzi przede wszystkim o szanse powodzenia transferu.
no wiem i dlaczego nie może być ten obsrany prog mniejszy niż 1.
Już mi się ryczeć chce
Bo świat jest wredny i najładniejszy progesteron mają dziewczyny, które muszą mieć odroczony transfer jak ja.no wiem i dlaczego nie może być ten obsrany prog mniejszy niż 1.
Już mi się ryczeć chce
zobaczymy co będzie... bo rozumiem, że nie ma szans na to, że spadnie?Bo świat jest wredny i najładniejszy progesteron mają dziewczyny, które muszą mieć odroczony transfer jak ja.
Przykro mi bardzo, a wiem, że hormony bardzo podbijają przeżywanie.
Ale ja bym zapytała, bo wiem, że są dziewczyny z wyższym progesteronem po udanych transferach. @hachette chyba?
zgadza się. Ja miałam w sobotę 1,9, a w poniedziałek punkcja. U mnie lekarz zdecydował się na podjęcie ryzyka i wspólnie uzgodniliśmy, że jeżeli będzie więcej niż 3 zarodki, to spróbujemy świeży. Było więcej, więc wybrał odpowiednią blastkę (ani jedną z naszych najlepszych, ani też najgorszą z naszych) i zrobiliśmy transfer w sobotę. Niestety biochem.to zależy od kliniki
W większości mówi się, że musi być poniżej 1, ale w niektórych robią jak jest poniżej 1,5 a czasem nawet poniżej 2.
Tylko u Ciebie do punkcji jeszcze moment, pytanie czy nie wzrośnie jeszcze bardziej...
dzięki, bo już łezki mi lecązgadza się. Ja miałam w sobotę 1,9, a w poniedziałek punkcja. U mnie lekarz zdecydował się na podjęcie ryzyka i wspólnie uzgodniliśmy, że jeżeli będzie więcej niż 3 zarodki, to spróbujemy świeży. Było więcej, więc wybrał odpowiednią blastkę (ani jedną z naszych najlepszych, ani też najgorszą z naszych) i zrobiliśmy transfer w sobotę. Niestety biochem.
@LadyCaro więc chyba nie wszystko stracone, tylko no ryzyko jest większe. U mnie nie wiadomo co było przyczyną biochemu, czy prog był za wysoki, czy po prostu statystyka. Zawsze to jest ryzyko. Z drugiej strony @hachette ma bobasa ze świeżego transferu mimo wysokiego progesteronu![]()