amusedxxx
Moderator
wyszedł mi cień popołudniu ale nie miałam okazji powtórzyć bo siusie na maksa rozwodnione. I teraz w sumie się boję zrobić kolejny test, że wyjdzie negatywny@amusedxxx jak nastrój przed jutrzejszym testowaniem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wyszedł mi cień popołudniu ale nie miałam okazji powtórzyć bo siusie na maksa rozwodnione. I teraz w sumie się boję zrobić kolejny test, że wyjdzie negatywny@amusedxxx jak nastrój przed jutrzejszym testowaniem?
to nic nie piszesz! Skandal!! Czekam na jutrzejszy poranek w takim razie!wyszedł mi cień popołudniu ale nie miałam okazji powtórzyć bo siusie na maksa rozwodnione. I teraz w sumie się boję zrobić kolejny test, że wyjdzie negatywny![]()
A bo intuicja mi podpowiada, że nic z tegoto nic nie piszesz! Skandal!! Czekam na jutrzejszy poranek w takim razie!
rozumiem zachowawczośćA bo intuicja mi podpowiada, że nic z tego![]()
ja miałam ale to decyzja lekarza była.Korzystacie z embryoglue?
pomagałam dziś przy workach, ale jedyne co mogłam to je brać i trzymać jak ladowali.W ogóle off topic.. Jeśli jesteście z Dolnego Śląska lub Opolskiego mam nadzieję że jesteście bezpieczne![]()
Komisja cieni chętnie by ten test zobaczyławyszedł mi cień popołudniu ale nie miałam okazji powtórzyć bo siusie na maksa rozwodnione. I teraz w sumie się boję zrobić kolejny test, że wyjdzie negatywny![]()
trzymam kciuki!A bo intuicja mi podpowiada, że nic z tego![]()
Będzie dobrze. Trzymam kciuki za kropkaA bo intuicja mi podpowiada, że nic z tego![]()