U
użytkowniczka 212
Gość
ej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru? 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w zależności jak się czujeszej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()
Jak Ci się chce to kto zabroniej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()
mi wychodzi 2 czerwcami 29 maja, a Tobie?
22 majawow super zagnieździł się na dobre! Na kiedy appki liczą Ci termin? 23 dpt co spodziewasz się zobaczyć?
Ja 5 dpt, 7 dpt luxmed, a 9 dpt już w klinice i zobaczę, co mi powiedzą i kolejnych krokach i pewnie wtedy zdecyduję, czy jeszcze chce powtórzyć, ale podejrzewam, ze mi zleca przyrost.
U nas nie można było. Z uwagi na potencjalne zakażenie.ej, w ogóle kiedy po punkcji można tiru-riru?![]()
mi to się chciało nawet jak te jajka nosiłam...Jak Ci się chce to kto zabroni![]()
Ej jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?mi wychodzi 2 czerwca![]()
mi tez w jednej appce pokazuje 1 czerwca, bo nie zczytuje jakby IVF tylko samodzielnie ustala date owulacji na 14 dc i stad ta różnica pewnie. Ja to i tak się nastawiam, ze przed wizyta i tak się nie dowiemEj jakim cudem 2 czerwca? Przecież Ty miałaś transfer 1 dzień po @fckathy. Więc chyba wychodzi Ci 30 maja, nie ?![]()