annn1
Fanka BB :)
Ale równie dobrze może pójść wszystko ok i możesz mieć 2-3 zamrożone, bo masz cały czas 3 komórki które się rozwijająNo ja na te 7 to chciałam mieć 2-3 mrożaki. A do 5 doby to jeszcze tyle może pójść nie tak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale równie dobrze może pójść wszystko ok i możesz mieć 2-3 zamrożone, bo masz cały czas 3 komórki które się rozwijająNo ja na te 7 to chciałam mieć 2-3 mrożaki. A do 5 doby to jeszcze tyle może pójść nie tak...
dziś mam l4, od jutra wracam, ale zdalnie do końca tygodnia. Najgorsze jest to, że od poniedziałku jadę do biura a w poniedziałek możliwe, że będą dzownić z efektem finalnym.Może pójść nie tak, a może też pójść najlepszym scenariuszem. Niestety nic nie zależy już od Ciebie. Ale wierzę że ta fala kciuków tutaj będzie miała jakąś moc sprawczą i pomoże kropkom się prawidłowo dzielićstatystycznie biorąc rzeczywiście na każdym etapie hodowli odpadają zarodki. Ale statystycznie pies z człowiekiem mają średnio po 3 nogi… trzymam kciuki za te trzy walczące komóreczki!
Pracujesz teraz czy masz l4 do końca tygodnia? Ściskam mocno!
dobrze że udało mi się zebrać na 8 dzisiajA ja spuściłam krew na przyrost, ale kurier będzie dopiero o 17:00wiec wynik pewni jutro rano
gdybym wiedziała to bym się zwlokła ranusieńko z łoża
musisz być dobrej myśli! Chociaż wiem jak człowiek się stresuje, ja miałam telefon dwie godziny przed transferem jak usłyszałam, że z laboratorium to głos mi drżał, bo tak się bałam co usłyszę, ale jak powiedzieli że jest dobrze to od razu łzy mąż myślał, że coś się stało, że wszystko przekreślone stał przestarszony, a ja nie mogłam jeszcze przez chwilę wydusić słowa, że się udało.No ja na te 7 to chciałam mieć 2-3 mrożaki. A do 5 doby to jeszcze tyle może pójść nie tak...
Trzymam mocno kciukimoże faktycznie muszę dać troche wiary naszym bąblom...
Siostra mojego meża mówi, ze to trzej muszkieterowie![]()
to ja Ci powiem tak u nas z 3 zapłodnionych 2 komórki zapłodniły się poprawnie i po nie przetrwały do blastki 4.1.1. I 4.2.2 zamrożone w 5 dobie. I tego samego Ci życzęjak patrzę na historię innych, ile odpada zarodków na tym etapie to nie napawa mnie pozytywnym myśleniem...
zdecydowanie dać trochę wiary! Głowa do góry!może faktycznie muszę dać troche wiary naszym bąblom...
Siostra mojego meża mówi, ze to trzej muszkieterowie![]()