blanny
Fanka BB :)
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby się ładnie rozkręcałobhcg 13.91![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Trzymam kciuki, żeby się ładnie rozkręcałobhcg 13.91![]()
ten z dziśGratulacje! Trzymam kciuki, żeby się ładnie rozkręcało![]()
Jak już betę zrobiłaś wczoraj, to już tak naprawdę nie ma sensu robić testów.ten z dziś![]()
dziś zrobiłam betę czekam na wynik :-)Jak już betę zrobiłaś wczoraj, to już tak naprawdę nie ma sensu robić testów.jutro po 48h możesz betę powtórzyć dla przyrostu, jeśli chcesz, ale nie musisz.
![]()
A Ty nie robiłaś wczoraj? Czy coś pokrecilam? Bo to trzeba po 48h, po 24h trochę bez sensudziś zrobiłam betę czekam na wynik :-)
ja robiłam w poniedziałek, i dziś jest środa więc powtórzyłam żeby sprawdzić przyrostA Ty nie robiłaś wczoraj? Czy coś pokrecilam? Bo to trzeba po 48h, po 24h trochę bez sensu
A to pokrecilamja robiłam w poniedziałek, i dziś jest środa więc powtórzyłam żeby sprawdzić przyrost
poniedziałek 13.93 dziś 64.5 i prog 35.6A to pokrecilamNo to super! Trzymam mocno kciuki
![]()
super pięknie rośnieponiedziałek 13.93 dziś 64.5 i prog 35.6
dziewczyny czy przy progesteronie 35.06 i becie 64.5 ( 48h wcześniej beta miała 13.93 ) może być ciąża pozamaciczna ?super pięknie rośnie![]()