Lea2022
Moderator
Trzymam kciuki!Już jestem po, kropek na pokładzie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymam kciuki!Już jestem po, kropek na pokładzie![]()
Mam nadzieję, że już poo 13
Jeszcze czekam w klinice
kropku zostańJuż jestem po, kropek na pokładzie![]()
Nie, ja już w
Hej, a na sztucznym cyklu podchodzisz do transferu, tak?Prolutex raz rano a duphaston i utrogestan dwa razy dziennie. Dopytywałam doktor ale nie odpisała póki co.
Ja oprócz prolutexu ( na co on właściwie jest? duzo dziewczyn o nim tu pisze) to wszystko biorę w tym samym czasie i jest ok,a clexane mam zamiennik neoparin-fatalne w nim te igly takie tępe,przypomniałaś mi lecę jeszcze wziasc utrogestenDziewczyny takie pytanko dostałam do brania prolutex, duphaston, utrogestan, clexane i buscopan. Zastanawiam się czy różne formy progesteronu brać razem czy z odstępami czasowymi. W style że zastrzyk, czopek i doustnie w tym samym czasie czy na przykład pół godziny przerw.
TakHej, a na sztucznym cyklu podchodzisz do transferu, tak?
Ogólnie to progesteronJa oprócz prolutexu ( na co on właściwie jest? duzo dziewczyn o nim tu pisze) to wszystko biorę w tym samym czasie i jest ok,a clexane mam zamiennik neoparin-fatalne w nim te igly takie tępe,przypomniałaś mi lecę jeszcze wziasc utrogestenPozdrawiam
![]()