Gosia0132
Fanka BB :)
Ja miałam eg. W sumie to nikt się o zdanie nie pytałDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam eg. W sumie to nikt się o zdanie nie pytałDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Ja miałam z i teraz też biorę z embryoglueDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Ja miałam eg. W sumie to nikt się o zdanie nie pytał![]()
Z tego co widzę to to samo co embryoglueu mnie decydował lekarz. Miałam UTM
Ja pierwszy transfer miałam z EG, wg mnie jest to zawsze pomocny dodatek, ale tylko w przypadku 5-6 dniowych blastocyst. Oczywiście on nie zdziała cudów, jeżeli problem leży gdzie indziej, ale stwierdziłam, że nie szkodzi, a może pomóc, więc wzięłam. Transfer udany.A masz porownanie Z i BEZ?czy pierwszy udany? Sorry ze nie kojarzę historii, jestem tu sporadycznie, po dluuugiej przerwie.
tak tak mi Google też mówiło i tak jest na stronie kliniki ale na wypisie jest UTMZ tego co widzę to to samo co embryoglue
Powodzenia następnym razem@J_baby mi lekarka od razu powiedziała że będzie transfer z embryoglue (refundowany). Ciąża biochemiczna niestety.
Dzięki! Świeży i udany?Ja brałam duphasto 2x10mg, utro 3xdz., estro 1x2mg-on jest w takim kółku na dni wyliczony, może masz inny. Trzymam kciuki![]()