Motylkowa!
Fanka BB :)
Ja miałam bez. Transfer krio i zarodek zagnieździł sięDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam bez. Transfer krio i zarodek zagnieździł sięDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Kciuki zaciśnięte!tak, kropek już w brzuszku![]()
Dla mnie clexane ma znacznie lepsze igłyJa oprócz prolutexu ( na co on właściwie jest? duzo dziewczyn o nim tu pisze) to wszystko biorę w tym samym czasie i jest ok,a clexane mam zamiennik neoparin-fatalne w nim te igly takie tępe,przypomniałaś mi lecę jeszcze wziasc utrogestenPozdrawiam
![]()
Bez, nikt mi nie proponował takich bajerówDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
A masz porownanie Z i BEZ?Ja miałam bez. Transfer krio i zarodek zagnieździł sięu nas lekarz decyduje czy z EG czy bez.
2 transfery bez, a teraz miałam UTMDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
u mnie decydował lekarz. Miałam UTMDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...
Ja brałam duphasto 2x10mg, utro 3xdz., estro 1x2mg-on jest w takim kółku na dni wyliczony, może masz inny. Trzymam kciukiDziewczyny, które miały swiezy transfer, jakie dawki, ktory progesteron bralyscie? Bo zastanawiam się czy nie mam za mało (3x 10mg duphaston, 3x 200mg utrogestan, 2x 2mg estrofem)...
Pierwszy udany. Nie mam porównania. Czy robiliście dodatkową diagnostykę i sprawdzaliście z czego może wynikać brak implantacji?A masz porownanie Z i BEZ?czy pierwszy udany? Sorry ze nie kojarzę historii, jestem tu sporadycznie, po dluuugiej przerwie.
@J_baby, ja brałam mimo,że nikt nic nie mówiłDziewczyny, które transferowaly niedawno albo będą...bralyscie embryo glue? Czy bez? Dodam że moje 3 krio z EG nie zagnieździły się...