Lilayne
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Serio czytać się już tego nie da. Później ktoś się o coś konkretnego pyta a znika to w tej gownoburzywkońcu coś się dziejekiedyś na kreskach co chwilę były afery i to takie na gruuuuubo. To były czasy
![]()
też tak myślęJak chcecie dalej wykłócać się to proszę zróbcie sobie osobny wątek![]()
Nie będę się tutaj powoływać i licytować na Twoje słowa( zarówno z wczoraj i dziś) i czepiać co do znaczeń angielskich słów, które w zasadzie są synonimami można powiedzieć. Apeluję o spokój i przyjazna atmosferę, jaka tu bywała i nie zamierzam dolewać oliwy do ogniaNigdzie nie napisałam, że jest głupi (co wy z tym glupim) i jak już to "biedny umysł". Ale ok, to, że ktoś zaczyna uszczypliwości jest dla Ciebie w porządku i to odpowiedni level. Niech tak będzie.
Łączę się w bólu… A jeszcze faceta coś choroba bierze więc tym bardziej słabo to widzę. Ale jeszcze się w 100% nie poddałam, jeszcze nie.Ja jestem mniej więcej 2-3 przed owulacja. W dwóch cyklach i na monitoringu zawsze jak w zegarku wychodziło jak w aplikacji.. I czuję że nic z tego nie bedzie, bo pokłóciłam się z mężem i jakoś narazie nie mam checi na złagodzenie stosunków. Także też mam gorszy dzień i doskonale Cię rozumiem.
Ja tam nie lubię gównoburz, nie lubię się kłócićwkońcu coś się dziejekiedyś na kreskach co chwilę były afery i to takie na gruuuuubo. To były czasy
![]()
nie no ja tak tylko zaśmieszkowałamJa tam nie lubię gównoburz, nie lubię się kłócić![]()
Wiem wiemnie no ja tak tylko zaśmieszkowałam![]()
moja przyjaciółka jak tak ma to odpala komentarze pod filmami na tiktoku xdSłuchajcie, a propos kłótni, jestem tak nabuzowana hormonami, że chętnie bym się z kimś pokłóciła, żeby wybuchnąć. Mąż wyjątkowo mi schodzi z drogi i jest super zgodny, chyba się przygotowywał na ten trudny czas![]()
![]()