Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja myślę, że ty za dużo rozkminiasz.Czy jeśli dzisiaj wieczorem na USG okaże się, że pęcherzyki są odpowiednio duże i gotowe do pęknięcia (przynajmniej jeden) to myślicie, żeby wykupić ovi i po prostu je wziąć? Mogę sobie tym zaszkodzić? Bo czytam że progesteron powinien być odpowiednio nisko, estradiol odpowiednio wysoko itp. A u mnie jednak byłoby po prostu w ciemno wzięte.
Sorry, już nie będę pytać.ja myślę, że ty za dużo rozkminiasz.
Jak pęcherzyk pęka to pęka. Jak będzie odpowiednio duży to pęknie sam, jeśli chcesz wziąć ovi w razie wu to weź
Czy komórka jest zdolna do zapłodnienia tego się od nikogo nie dowiesz (to chyba tylko ivf może zweryfikować)
ale to nie chodzi o to, że nie możesz pytać.Sorry, już nie będę pytać.
Popieram dziewczyny poniżej, jak lekarz powie, że jest dojrzały to możesz wziąć Ovitrelle. Nie zaszkodzi. Ja do IUI miałam podany bez badania hormonów, tylko na podstawie oceny pęcherzyka, więc nie zaprzątaj sobie głowy hormonami.Czy jeśli dzisiaj wieczorem na USG okaże się, że pęcherzyki są odpowiednio duże i gotowe do pęknięcia (przynajmniej jeden) to myślicie, żeby wykupić ovi i po prostu je wziąć? Mogę sobie tym zaszkodzić? Bo czytam że progesteron powinien być odpowiednio nisko, estradiol odpowiednio wysoko itp. A u mnie jednak byłoby po prostu w ciemno wzięte.
jesteś teraz na stymulacji? To Twój pierwszy monitoring? Miałaś jakieś problemy z owulacja stwierdzone na monitoringu?Czy jeśli dzisiaj wieczorem na USG okaże się, że pęcherzyki są odpowiednio duże i gotowe do pęknięcia (przynajmniej jeden) to myślicie, żeby wykupić ovi i po prostu je wziąć? Mogę sobie tym zaszkodzić? Bo czytam że progesteron powinien być odpowiednio nisko, estradiol odpowiednio wysoko itp. A u mnie jednak byłoby po prostu w ciemno wzięte.
Nie jestem na stymulacji, jestem po jednym monitoringu 13dc, czyli w poniedziałek. Był pęcherzyk 19 i 13, same urosły. W poprzednim cyklu też był monitoring i było ok, urosły i pękły.jesteś teraz na stymulacji? To Twój pierwszy monitoring? Miałaś jakieś problemy z owulacja stwierdzone na monitoringu?
ale całkiem możliwe, ze same pękną i ten zastrzyk jest zbędny. Jak go sobie podasz to też nie masz pewnosci kiedy dokładnie pękną/peknie.Nie jestem na stymulacji, jestem po jednym monitoringu 13dc, czyli w poniedziałek. Był pęcherzyk 19 i 13, same urosły. W poprzednim cyklu też był monitoring i było ok, urosły i pękły.
Po prostu chce pilnować i zrobić co w mojej mocy, żeby się wstrzelić jak najlepiej. Chociaż wiem, że to loteria i nie mam na to wpływu. No nic.