reklama

In vitro 2024 - refundacja

Strasznie mi przykro, trzymaj się, a czy wiadomo co było powodem? Lekarze coś przypuszczają? Coś się nagle wydarzyło? :(
Nic nie wiadomo dlaczego serduszko przestało bić lekarz mój powiedział ,że prawdopodobnie musiał być płód chory mogę zrobić badania genetyczne ale ja nie chce 😭😭😭😭dostałam następne 2 tabletki dopochwowo i jeśli do rana nie poronie to jutro rano będą robić łyżeczkowanie 💔💔💔😫😫😫😫

reklama
Nic nie wiadomo dlaczego serduszko przestało bić lekarz mój powiedział ,że prawdopodobnie musiał być płód chory mogę zrobić badania genetyczne ale ja nie chce 😭😭😭😭dostałam następne 2 tabletki dopochwowo i jeśli do rana nie poronie to jutro rano będą robić łyżeczkowanie 💔💔💔😫😫😫😫
Bardzo mi przykro kochana, trzymaj się, przytulam mocno. Tu nie można chyba powiedzieć nic co pocieszy 💔 Dlaczego nie chcesz zrobić badań genetycznych ? Może to da odpowiedzi na pytania dlaczego.

reklama
Trochę się stresuję jutrzejszą punkcją. Kiedy we wtorek byłam na usg pani doktor mówiła, że pęcherzyki muszą jeszcze trochę podrosnąć i do wczoraj miałam stymulacje. Dzisiaj jajniki bolą mnie przeokrutnie. Martwię się, że się okaże, że jednak są za małe i cały miesiąc stymulacji pójdzie na nic :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry