U
użytkowniczka 212
Gość
btw napisałam do męża, że mam krwawienie, to jego pierwsza reakcja "masz podpaski czy Ci przywieźć do pracy" 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak muszę zrobić, chociaż myślę, czy nie zadzwonić do kliniki i nie powiedzieć, ze czekam na cykl transfrowy i nagle dostałam krawwienia i czy mnie przyjmą na usg...W takim razie chyba pozostaje zaufać lekarzowi
zrób tak dla własnej spokojnej głowy!tak muszę zrobić, chociaż myślę, czy nie zadzwonić do kliniki i nie powiedzieć, ze czekam na cykl transfrowy i nagle dostałam krawwienia i czy mnie przyjmą na usg...
Ja tak samo. Jak się chociaż z jednym uda to będzie wystarczająco, chociaż marzę o 3.Pewnie masz rację, czasami i marzenia trzeba odłożyć na bok. Ja o prostu zawsze chciałam mieć więcej niż jedno dziecko, w obecnym wieku i problemami z posiadaniem chociaż jednego wiem, że raczej nie zdecyduję się próbować dalej gdyby się udało teraz.
Będę najszczęśliwszą kobietą na świecie jak będę mamą chociaż jednego.
Trzymam kciuki... i ja tam coś widzę!Spadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszkaoby to był dobry znak
Ta jak w niepewności i stresie trzyma człowieka nad ranemSpadła jakość zdjęcia i nie widać tak dobrze, ale na żywo nawet małżu od razu zauważył. No i wcześniej wyszła niż ostatnio, wtedy 4dpt wieczorem miałam jeszcze jaśniejszego duszkaoby to był dobry znak