Eh... U nas moje komórki nadal zamrożone a u partnera w najbliższy piątek ostatnia próba (już 4-ta) na znalezienie chociażby jednego przyzwoitego plemnika. Niestety coraz bliżej mteseJak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie![]()
reklama
ja nadal nie czuję się jak w ciążyJak Wasze nastroje w ogóle dziewczyny przy weekendzie? Ja mam co raz większy stres po tym transferze, a starałam się na luzie![]()
Lea2022
Moderator
O nieeee… co się stało? Co wyszło na USG? Jestem myślami z TobąA u nas miała być piękna sobota, a jest poronienie zagrożone... tak więc leżę w szpitalu i wiem że nic nie wiem i czekam... pewnie na najgorsze![]()
kaapo
Fanka BB :)
Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.O nieeee… co się stało? Co wyszło na USG? Jestem myślami z Tobą
Lea2022
Moderator
Tak strasznie Ci współczuję… macica ma ogromne zdolności regeneracyjne, oby tak się udało też w Twoim przypadku. Chciałabym napisać cokolwiek co będzie mogło Cię podnieść na duchu, ale wiem, że nie ma takich słów… dawaj znać jeśli będziesz w stanie co u Was.Kosmówka się odkleiła, nie wiem w jakim stopniu + krwiak, ale nie wiem czy podkosmówkowy i czy to przez niego się kosmówka zaczęła odklejać. Ogólnie ból, skurcze, odejście płynu owodniowego i lekkie krwawienie. Byłam przekonana, że to koniec, ale na USG rano, po tej calej akcji serce biło. Ból i skurcze ustały, krwawie trochę, rano pewnie się przekonam czy nadal maluch żyje.
Avy
Fanka BB :)
ja dopiero we wtorek wizyta niby tylko dwa tygodnie ale dla mnie to aż dwa tygodnieWolno lecija po prostu nie mogę wysiedzieć w oczekiwaniu na magiczną datę 21 listopada, kiedy wejdę w drugi trymestr
![]()
amusedxxx
Moderator
reklama
Devin
Moderator
W klinice masz za darmo. Ja robiłam 6 i 10 dnia za darmo.wiem, sama też się pilnuję żeby tego nie robić![]()