anyżowa
Fanka BB :)
Ja to samo teraz. Współczuję i łączę się w bóluNie wiem, jak robi dupek, bo nigdy nie brałam, ale u mnie od momentu brania utrogestanu z krystalicznie czystej cery mamy wysyp pryszczy wszędzie - czoło policzki wargi broda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja to samo teraz. Współczuję i łączę się w bóluNie wiem, jak robi dupek, bo nigdy nie brałam, ale u mnie od momentu brania utrogestanu z krystalicznie czystej cery mamy wysyp pryszczy wszędzie - czoło policzki wargi broda.
Ja biorę luteina i utrogestan i efekt odwrotnyNie wiem, jak robi dupek, bo nigdy nie brałam, ale u mnie od momentu brania utrogestanu z krystalicznie czystej cery mamy wysyp pryszczy wszędzie - czoło policzki wargi broda.
Teraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informowaćBędziemy trzymać kciukidaj koniecznie znać po wizycie jaki plan. A który jesteś teraz dc?
To może znak, ze lepiej na Ciebie działa? Na koniec dnia zmiany są chyba od poziomu hormonu w ciele, a nie tego, jaki przyjmujemy, tak mysle?Ja to samo teraz. Współczuję i łączę się w bóluNo właśnie ja pierwszy raz na dupku, wcześniej brałam albo Cyclogest albo Utrogestan i nie było aż takiego skutku.
Każdy organizm jest inny i inaczej reaguje, chociażby po objawach ciążowych to mocno widacJa biorę luteina i utrogestan i efekt odwrotny
Chyba że zaraz mi dowali![]()
Możliwe. I cycki mi dokuczają jak nigdy, ciężkie i tkliwe, mąż ma zakaz dotykania do odwołaniaTo może znak, ze lepiej na Ciebie działa? Na koniec dnia zmiany są chyba od poziomu hormonu w ciele, a nie tego, jaki przyjmujemy, tak mysle?
U mnie to samo, zakaz. A każdy biustonosz koronkowy mi podrażnią... ja mam 7 dzień na dupku. Mam na rzuchwie jednego takiego dziada że boliMożliwe. I cycki mi dokuczają jak nigdy, ciężkie i tkliwe, mąż ma zakaz dotykania do odwołania![]()
Hmmm długi protokół bez tabletek anty? To nie wiem co to ten W. wymyśliłTeraz mam 9 DC, w dniu wizyty będzie 13 DC. Wiem że mam mieć długi protokół ale bez brania tabletek anty, więc nie do końca wiem jak to wygląda. Mam cichą nadzieję że na koniec tego cyklu dostanę już jakieś leki. Oczywiście będę was informować
Może któraś z dziewczyn też tak miała?![]()
Ok to może i u mnie podobnie będzie. Też się zdziwiłam, bo długo protokół zawsze kojarzył mi się z tabletkami anty. Może miał na myśli, że nie będę brać ich cały miesiącHmmm długi protokół bez tabletek anty? To nie wiem co to ten W. wymyśliłale zaufałabym że wie co robi.
ja miałam anty jakoś od 15 dnia cyklu przez 1,5 tygodnia i potem na sztywno rozpoczęcie stymulacji.
![]()
Masakra, co my kobiety musimy przechodzić i znosićU mnie to samo, zakaz. A każdy biustonosz koronkowy mi podrażnią... ja mam 7 dzień na dupku. Mam na rzuchwie jednego takiego dziada że boli