reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ok to może i u mnie podobnie będzie. Też się zdziwiłam, bo długo protokół zawsze kojarzył mi się z tabletkami anty. Może miał na myśli, że nie będę brać ich cały miesiąc 🤔 nie wiem, okaże się w poniedziałek :D łykne wszystko i w każdej ilości byle by tylko było skuteczne. 🤣
Hehe no dokładnie :D a jak umawiałaś wizytę to nic nie wspominali że niby się skończyły środki na ten rok? Ja dopiero wizytę mam w czwartek więc się więcej nic nie dowiem wcześniej :(

reklama
Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej ❄️🥹 Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków 🙂 Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne 😳

Cześć! Jestem tutaj u was nową, w styczniu idziemy na wizytę kwalifikacyjną do bociana w Katowicach :) za mną dwa poronienia 2020 i 2022 od tej pory brak ciąży, ja mam wiele badań wykonanych i wszystko ok! Za to u męża… nasienie katastrofa. W Maju było plemników 0.. wczorajsze badanie wykazało plemniki, mało ale się pojawiły! Myślicie że uda się nam zakwalifikować?
Czy to trzeba w ciągu 12 miesięcy być u lekarza co dwa miesiące heh?
Jeśli jest mało plemników na ten moment to polecam mrożenie nasienia, my tak zrobiliśmy

Hej dziewczyny ja jutro idę na wizytę i dowiem się kiedy transfer kolejnej ❄️🥹 Jeszcze jutro chce oddać materiał na badania na Helicobacter, chociaż jestem zdeterminowana żeby robić ten transfer bo żołądek zupełnie mnie nie boli, a już nie biorę leków 🙂 Jeśli będzie tak jak ostatnio, to podejrzewam że środa/czwartek transfer. Mam nadzieję że nie wyjdzie w piątek bo wolne 😳
daj znać jutro koniecznie 🤞🏻🤞🏻

Dziewczyny to ten Duphaston tak robi na cerę (pierwszy raz stosuję)? Brałam już inne odmiany proga i nigdy tak nie miałam. Jestem cała obsypana na twarzy, wyglądam koszmarnie🙈
Jutro kontrolne USG w klinice i ostatni dzień pobytu w kraju, podpisanie zgód na transfer mrożony, dostanę potrzebne recepty, czuje się okresowo dzisiaj 8 dni po punkcji, ciekawe kiedy przyjdzie okres🤔
Ja po Duphastonie mam całą linię żuchwy w bolesnych czerwonych prycholach. 🫣

reklama
Hehe no dokładnie :D a jak umawiałaś wizytę to nic nie wspominali że niby się skończyły środki na ten rok? Ja dopiero wizytę mam w czwartek więc się więcej nic nie dowiem wcześniej :(
Nic nie wspominali. Bez problemu mnie zapisali, więc mam nadzieję że skoro mnie zakwalifikowali to i kasa jest już dla mnie zarezerwowana na monitoringi i punkcję 😅 w sumie na ten rok najbardziej mi zależy na tym żeby przeprowadzić ten etap stymulacji, a jak się uda wyrobić z transferem to będzie dla mnie duży plus i miłe zaskoczenie.

Ostatnia edycja:
Do góry