reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Sama nie wiem . Zrobiłam teraz pinka widzę cień ale czy to już na tym etapie nie powinno być bardziej widoczne.?
Wydaje mi się że nic z tego znowu😞
Ja tu nawet bez rozbierania widzę cień a Pinki się raczej słabo wybarwiają także też nie ma co patrzeć na to czy tylko cień czy mocniejsza kreska. Imho jeszcze nic nie jest stracone, zrób jutro powtórkę bety 😘.

reklama
Sama nie wiem . Zrobiłam teraz pinka widzę cień ale czy to już na tym etapie nie powinno być bardziej widoczne.?
Wydaje mi się że nic z tego znowu😞
Ja też tu widzę cień. Może tak jak dziewczyny piszą ponów badanie bety. Moim zdaniem 5dpt może coś już być, a równie dobrze może to być tuż przed startem bety jeśli będzie leniuszek :) będę trzymać kciuki 🤞🏻
Jeszcze przyszło mi do głowy jedno, gdyby beta nie wyszla dodatnia. Miałaś podawany ovitrelle? Mi raz on zrobił takie jaja na testach jeszcze przed ivf. Zrobiłam pinki i był duszek, a Beta była negatywna. Widocznie w moczu jeszczcze jakaś resztka została wtedy. U mnie akurat pinki wychodziły jako najbardziej czułe testy. Trzymam kciuki żeby ta kreseczka ciemniała, a kolejna beta wyszła dodatnia 🤞🏻

Widzę cień na ostatnim. Czy wczoraj też robiłaś Pinka? Bo jeśli tak, a beta ujemna, może jakaś felerna partia? :(
Jest 6dpt, według mnie jeśli coś ma być, to już powinno zacząć się pojawiać, jeśli ten cień jest prawilny, to jutro powinien być bardziej widoczny. Dla mnie jest jeszcze szansa, bo jednak ja widzę ten cień, @Devin też miała malutka betę 6dpt. U mnie 6 dpt była zaledwie 17. Więc no trzeba czekać :( ale nadzieja jeszcze jest.
(I mówię to ja, gdzie jak nie ma nadziei, to ja nie będę mydlić oczu i trzymać kciuków)
Wczoraj robiłam facelle ale też na nich miałam cień.
No nic spróbuję zrobić dziś wieczorem i jutro rano. Jeśli coś więcej będzie wtedy pójdę na betę bo tak to nie ma sensu

Ja też tu widzę cień. Może tak jak dziewczyny piszą ponów badanie bety. Moim zdaniem 5dpt może coś już być, a równie dobrze może to być tuż przed startem bety jeśli będzie leniuszek :) będę trzymać kciuki 🤞🏻
Jeszcze przyszło mi do głowy jedno, gdyby beta nie wyszla dodatnia. Miałaś podawany ovitrelle? Mi raz on zrobił takie jaja na testach jeszcze przed ivf. Zrobiłam pinki i był duszek, a Beta była negatywna. Widocznie w moczu jeszczcze jakaś resztka została wtedy. U mnie akurat pinki wychodziły jako najbardziej czułe testy. Trzymam kciuki żeby ta kreseczka ciemniała, a kolejna beta wyszła dodatnia 🤞🏻
Tak miałam ale wczoraj już było 15 dni po zastrzyku takze wątpię żeby było go widać po takim czasie. A wydaje mi się ze jakby nawet cos zostało to nie powinno to być widoczne w becie?
Mega to trudne.
Człowiek marzy o tych dwóch kreskach i jak zwykle nie może je mieć.
Zobaczymy co przyniesie czas .

Tak miałam ale wczoraj już było 15 dni po zastrzyku takze wątpię żeby było go widać po takim czasie. A wydaje mi się ze jakby nawet cos zostało to nie powinno to być widoczne w becie?
Mega to trudne.
Człowiek marzy o tych dwóch kreskach i jak zwykle nie może je mieć.
Zobaczymy co przyniesie czas .
Też widzę leciutki cień. Ja miałam po Ovitrelle takie kreski jeszcze w 14 dniu po podaniu, przy negatywnej becie (Ovi ma niestety to do siebie, że potrafi wychodzić na testach nawet, gdy z krwi się już wypłukał), a dalej już nie sprawdzałam, bo dostałam okres.
Mam jednak nadzieję, że u Ciebie po prostu implantacja była później i te kreski jeszcze ściemnieją. 🤞🏻

reklama
Do góry