annn1
Fanka BB :)
@Motylkowa! A jak u ciebie z nowym transferem? Na innej grupie czytałam że w tym tygodniu podobno dostali środki z MZ na transfery.Super ze plan już jest i wyniki zadowalającewyrobicie się jeszcze z punkcja w tym roku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Motylkowa! A jak u ciebie z nowym transferem? Na innej grupie czytałam że w tym tygodniu podobno dostali środki z MZ na transfery.Super ze plan już jest i wyniki zadowalającewyrobicie się jeszcze z punkcja w tym roku?
Też to widziałam właśnie, ale staram się nie nastawiać bo to nie wiadomo czy kasa jest na wszystkie transfery czy tylko na pierwszy transfer…..Dowiem się jutro na wizycie u źródła jak to wygląda w naszym przypadku@Motylkowa! A jak u ciebie z nowym transferem? Na innej grupie czytałam że w tym tygodniu podobno dostali środki z MZ na transfery.
A ile transferów już za tobą?Biało aż razi5dpt. Nie wiem co zrobić „ze swoim zyciem”
. Zastanawiam się nad badaniami z test dna - robił ktoś coś u nich ?
2, mamy jeszcze 2 zarodkiA ile transferów już za tobą?
Przykro miBiało aż razi5dpt. Nie wiem co zrobić „ze swoim zyciem”
Jeszcze nie skreślaj tego transferu! wiele dziewczyn robilo tam badaniaBiało aż razi5dpt. Nie wiem co zrobić „ze swoim zyciem”
Myśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.Przykro miale krecha jeszcze ma czas, żeby się pokazać
ja robiłam na test dna, a co konkretnie chcesz zrobić?
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wynikiJeszcze nie skreślaj tego transferu! wiele dziewczyn robilo tam badania![]()
Test DNA jest jaknajbardziej legitną firmąMyśle nad kir, hlc oraz pakietem rozsz trombofili.
Dalej mam w planie krew w piątek, ale już tak nastawiam się do jego wyniki
właśnie ten test dna mnie zastanawia bo można zamówić pakiet na ślinę. Trochę człowiek ma stylu głowy czy firma jakaś szemranabędę za pewno zamawiać w przyszłym tyg jak będę mieć 100% pewności