Ja miałam dziś. Póki co nie czuje kompletnie nicW poniedziałek miałam transfer, mialyscie uczucie takiej ciężkości w brzuchu? , nie wiem jak to nazwaćjakbym ciągle najedzona była + delikatne skurcze brzucha.
reklama
S
sucrebouche
Gość
Ja miałam dziś. Póki co nie czuje kompletnie nicczy to dobrze czy źle? Chyba staram się o tym nie myśleć. Na sztucznym?
raisonnablement
Fanka BB :)
To badanie na helicobacter masz z krwi?Nie nastawiam się, ale nadzieja zawsze jest![]()
Agunia1401
Moderator
Jak leciałam sama w ciazy to ok 25tc dziecko mi się obróciło w brzuchu, bujałam się w samolocie tak się wiercila, w Bergen zapinałam kurtkę zimowa po wylądowaniu w Polsce już nieW pierwszym trymestrze nie jest wskazane latanie, w trzecim też nie. W drugim ok - o ile nic się nie dzieje, a tego też wcześniej nie przewidzisz.
Agunia1401
Moderator
A to nie Ty miałaś taka wysoka betę? Tylko się cieszyćMiałam dzisiaj szybkie USG, widać ładny pęcherzyk, a nawet lekarz mówi, że widzi coś drugiego, ale to nic nie znaczy i dopiero jak będą zarodki to można o tym coś powiedziećSerce mi prawie stanęło.
Mój kolega w pracy z pierwsza żona ma 1 dziecko, rozwiedli się. Teraz z partnerka chcieli jedno dziecko, poszli na usg a lekarz mówi że gratuluję ale na dziś nie określę czy to będą bliźniaki czy trojaczki... serce im stanęło, czekali 2 tygodnie na kolejne usg. Skończyło się na bliźniakach
Aileen31
Nie z kału, będę robiła.To badanie na helicobacter masz z krwi?
raisonnablement
Oby był negatyw, bo razem nam będzie raźniej w środęNie z kału, będę robiła.
Mam przypadek bliźniakówA to nie Ty miałaś taka wysoka betę? Tylko się cieszyćmasz przypadek bliźniaków w rodzinie?
Mój kolega w pracy z pierwsza żona ma 1 dziecko, rozwiedli się. Teraz z partnerka chcieli jedno dziecko, poszli na usg a lekarz mówi że gratuluję ale na dziś nie określę czy to będą bliźniaki czy trojaczki... serce im stanęło, czekali 2 tygodnie na kolejne usg. Skończyło się na bliźniakach![]()
Ja tak miałam od 4dpt i dlatego zrobiłam test, bo nie miałam takiego uczucia nigdyW poniedziałek miałam transfer, mialyscie uczucie takiej ciężkości w brzuchu? , nie wiem jak to nazwaćjakbym ciągle najedzona była + delikatne skurcze brzucha.
reklama
Motylkowa!
@Gosia0132 i jak tam dzisiaj?