• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Super, wszystko będzie świeżutkie i zdrowiutkie dla kropka! 🥰

A teraz lepisz?
na szczęście na dzisiejszy tort nie 😅 ostatnio lepiłam latem. Na YouTubie jest pełno tutoriali na wszystko, też uważam że nie ma sensu na szkolenie iść :)

Załączniki

• IMG_8344.jpeg
    IMG_8344.jpeg
    120,9 KB · Wyświetleń: 158
Okej, lekarz był przed chwilą. Polip jak najbardziej był, jest usunięty. Dodatkowo miałam poprzerastane endometrium na tylnej ścianie i to też usunięte. Cd138 nie trzeba było brać, bo widać gołym okiem, że to endometrium jest cale zapalone + mikropolipy - dostałam od razu antybiotyk na 14 dni. No nic, szykujemy się na transfer w grudniu.
Teraz zakwasik i czekamy na grudzień;) po takim zabiegu zakwasik wskazany ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry