fckathy
Fanka BB :)
Jeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czasI pewnie seks akurat w dzień owulacji, która wyznaczyła aplikacja w telefonie xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czasI pewnie seks akurat w dzień owulacji, która wyznaczyła aplikacja w telefonie xD
Wcześniej dadzą znać jeśli zakończą hodowlę. W tym przypadku to raczej dobre wieści, że nie dzwonią. To znaczy, że jakieś zarodki walczą. A wiesz ile zostało zapłodnionych?Czekamy na informacje z laboratorium odnośnie zarodków. Mają dać znać jutro, mija 5 doba. Mój stary oczywiście oaza spokoju, a ja już po ścianach chodzę z tej niepewności.
Czy jakby coś bardzo szło nie tak to dali by znać wcześniej ?
Daj spokój, jak o tym myśle, to czuję się jakJeżu pamietam te pierwsze miesiące starań, co to był za beztroski czas![]()
macie dwie szanseJa dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie, trzy zarodki przestały się rozwijać.
Super że macie 2 zarodkiJa dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie, trzy zarodki przestały się rozwijać.
W sumie zapłodniono 10.Wcześniej dadzą znać jeśli zakończą hodowlę. W tym przypadku to raczej dobre wieści, że nie dzwonią. To znaczy, że jakieś zarodki walczą. A wiesz ile zostało zapłodnionych?
To napewno dwie super śnieżynkiJa dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie, trzy zarodki przestały się rozwijać.
Super, że udało się dwa zarodki zamrozić!Ja dostałam wczoraj telefon. Mamy dwie, trzy zarodki przestały się rozwijać.